Το καλοκαίρι έρχεται η νέα ηλεκτρική BMW Motorrad (vid)

Κώστας Παστρίμας
Το καλοκαίρι έρχεται η νέα ηλεκτρική BMW Motorrad (vid)
Στο δεύτερο επεισόδιο του The Future Shack η BMW Motorrad αποκαλύπτει την έλευση της δεύτερης ηλεκτρικής μοτοσικλέτας της.

Η σειρά επεισοδίων The Future Shack της BMW Motorrad ξεκίνησε στο τέλος του 2022 με στόχο να παρουσιάσει την καινούρια φιλοσοφία της εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης. Οι Γερμανοί έχουν ανακοινώσει ότι η επόμενη γενιά scooter και μοτοσικλετών πόλης θα είναι ηλεκτρικές με την αυλαία να ανοίγει η CE-04.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς The Future Shack έχουμε μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά το δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW Motorrad. Πρόκειται για το CE-02, ένα μικρό δίκυκλο πόλης το ποίο απευθύνεται σε νέους που θέλουν να αλλάξουν το lifestyle τους και να ακολουθήσουν έναν νέο τρόπο μετακίνησης.

BMW Motorrad

Στη διάρκεια του επεισοδίου η πρωταγωνίστρια Νικόλ Μπλούμπεργκ (μέλος της δημιουργικής ομάδας The Future Shack) προσκαλεί τον καλεσμένο της Ισαάκ Κβάκ στο Βερολίνο το καλοκαίρι για την παρουσίαση ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου, του CE-02. Η μοτοσικλέτα είναι μικρή σε διαστάσεις, με νεανικό σχεδιασμό και επιδόσεις εφάμιλλες ενός 125αριού. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της μοτοσικλέτας είναι η ενσωμάτωση ενός πατινιού το οποίο παίζει το ρόλο των μαρσπιέ και αφαιρείται για να χρησιμοποιηθεί από τον αναβάτη.

BMW Motorrad

Στο δεύτερο επεισόδιο The Future Shack το μέλος της ομάδας που δημιούργησε τη σειρά επισκέπτεται τη Σιγκαπούρη και ανακαλύπτει τις ομορφιές της πόλης στη σέλα ενός CE-04. Δείτε το νέο επεισόδιο της BMW Motorrad.

Το δεύτερο επεισόδιο της BMW Motorrad.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!