Νέο πρόγραμμα Service 5+ από την Opel

Νέο πρόγραμμα Service 5+ από την Opel

Κώστας Παστρίμας
Νέο πρόγραμμα Service 5+ από την Opel
Η Opel ενισχύει το πρόγραμμα aftersales της προσφέροντας ένα νέο οικονομικό πακέτα συντήρησης.

Η Opel όχι μόνο έχει κάνει άλματα στον σχεδιασμό και την τεχνολογία των μοντέλων της, η οποία έχει μεταφραστεί σε ισχυρές πωλήσεις, αλλά αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες aftersales της. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, η εταιρεία προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου οικονομικού πακέτου συντήρησης Opel Service 5+.

Opel

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συντήρησης οχημάτων Opel άνω των 5 ετών, που δίνει την ευκαιρία στους πελάτες Opel να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του εξουσιοδοτημένου συνεργείου σε προνομιακή τιμή. Το πακέτο συντήρησης περιλαμβάνει την αντικατάσταση ανταλλακτικών, καθώς και τους απαραίτητους τεχνικούς ελέγχους για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου. Η τελική τιμή για το Opel Service 5+ είναι 149 ευρώ και περιλαμβάνει εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 24%.

Opel

Το πακέτο Opel Service 5+ είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Opel. Η συντήρηση πραγματοποιείται από τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς της Opel, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία. Επιπλέον, το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Opel προσφέρει 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση σε εργασία και ανταλλακτικά.

Opel

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Opel Service 5+ παρέχονται στο επίσημο δίκτυο της Opel, καθώς και στο opel.gr.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!