Opel Astra GTC από τον Irmscher (pics)

Gazzetta team
Opel Astra GTC από τον Irmscher (pics)
Η Opel ετοιμάζεται να λανσάρει το φθινόπωρο το νέο Astra GTC, όμως ο οίκος βελτιώσεων Irmscher ανέλαβε ήδη...δουλειά και θα παρουσιάσει ήδη στην έκθεση της Φρανκφούρτης (15 έως 25 Σεπτεμβρίου) μία αναβαθμισμένη εκδοχή του τρίθυρου μοντέλου ταυτόχρονα με την παγκόσμια πρεμιέρα του εργοστασιακού.

Ο Irmscher επέλεξε την κορυφαία έκδοση του GTC, όπου ο υπετροφοδοτούμενος κινητήρας των 1,6 λίτρων αποδίδει 180 ίππους και τους αύξησε στους 212, ενώ αντίστοιχα αυξήθηκε η ροπή στρέψης από 230 Nm σε 274 Nm.

Εννοείται ότι το αμάξωμα χαμήλωσε -κατά 30 χιλιοστά- και απέκτησε νέες γρίλλιες στη μάσκα του με ενσωματωμένη αεροτομή. Η οπτική αναβάθμιση προβλέπει μεταξύ άλλων διαφορετικά πλευρικά κατώφλια, μία αεροτομή πίσω, διαχύτη και inox απολήξεις της εξάτμισης. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παραγγείλουν το αυτοκίνητο με ζάντες ελαφρού κράματος 21 ιντσών και ελαστικά πλάτους 245 χιλιοστών, ενώ τα καθίσματα και οι επενδύσεις των πορτών είναι από δέρμα και οι πενταλιέρες και οι λαβές των θυρών από αλουμίνιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!