Royal Enfield: Η τέχνη της μοτοσικλέτας (vid)

Κώστας Παστρίμας
Royal Enfield: Η τέχνη της μοτοσικλέτας (vid)
Η Royal Enfield διοργανώνει για τρίτη χρονιά την εκδήλωση Art of Motorcycling.

Τα τελευταία χρόνια, η Royal Enfield διοργανώνει τη δημοφιλή της εκδήλωση Art of Motorcycling. Το 2023 θα πραγματοποιηθεί η τρίτη σεζόν αυτής της προσπάθειας, η οποία στοχεύει στην προώθηση της πλούσιας παράδοσης, της ιστορίας και της μοναδικής εμπειρίας οδήγησης που συνοδεύει την Royal Enfield.

Το Art of Motorcycling δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της μοτοσικλέτας και όχι μόνο να δείξουν την εκτίμησή τους στην μάρκα και την φιλοσοφία της οδήγησης. Η Royal Enfield έχει χτίσει ένα ισχυρό αίσθημα αλληλεγγύης και έχει εκτιμηθεί από χιλιάδες φίλους των δύο τροχών σε όλο τον κόσμο.

Royal Enfield

Η τρίτη χρονιά του Art of Motorcycling υπόσχεται να είναι ακόμα πιο διασκεδαστική, με φρέσκες και ελκυστικές δραστηριότητες που θα απευθύνονται σε όλους τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλες πόλεις της Ινδίας όπως το Δελχί, το Τσενάι και η Βομβάη. Η Royal Enfield σκοπεύει φέρει την εκδήλωσε και σε μικρότερες πόλεις, ενώ δεν αποκλείεται να επεκταθεί ακόμα και έξω από τα σύνορα της Ινδίας.

Royal Enfield

Για πρώτη φορά το 2023 η εκδήλωση θα εισαγάγει μια νέα εμπειρία παρακολούθησης μέσω επαυξημένης πραγματικότητας. Μέσω αυτής της τεχνολογίας, το Mural Art Show στοχεύει να προσφέρει μια καθηλωτική και διαδραστική παρουσίαση του έργου τέχνης της κοινότητας, επιτρέποντας στους ανθρώπους να βιώσουν την τέχνη με έναν εντελώς νέο τρόπο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να δημοσιεύσουν όλα τα έργα τέχνης τους έως τις 10 Απριλίου 2023 και οι νικητές θα αποκαλυφθούν στις 17 Απριλίου 2023.

Παρουσίαση του Art of Motorcycling.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!