Formula 1: Τι μηνύματα ανταλλάσσουν οι οδηγοί στο whatsapp

Formula 1: Τι μηνύματα ανταλλάσσουν οι οδηγοί στο whatsapp
Οι Τζορτζ Ράσελ και Λάντο Νόρις αποκάλυψαν το περιεχόμενο της ομαδικής συνομιλίας που έχουν οι οδηγοί της F1.

Στη σημερινή εποχή, ελάχιστοι άνθρωποι με smartphone δεν έχουν βρεθεί σε μία ομαδική συνομιλία. Είτε πρόκειται για συνομιλία μεταξύ παρέας, οικογένειας ή επαγγελματική, είναι πλέον ένα καθημερινό φαινόμενο.

Φυσικά οι ομαδικές συνομιλίες δεν υπήρχε περίπτωση να λείπουν από τον κόσμο της Formula 1. Οι 20 οδηγοί έχουν τη δική τους, στην οποία συζητούν για θέματα που απασχολούν τους ίδιους, το σπορ και άλλα πιο ανάλαφρα ζητήματα.

Την ύπαρξη της συνομιλίας αποκάλυψε ο οδηγός της Mercedes-AMG, Τζορτζ Ράσελ στο Fast and Curious podcast, ο οποίος μίλησε για καταστάσεις εκτός ελέγχου: «Έχουμε μια ομαδική συνομιλία στο whatsapp. Δεν πειράζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά υπάρχουν περιστάσεις που κάτι έχει γίνει στην πίστα και ξαφνικά κάποιοι ξεκινούν να στέλνουν memes και άλλα διάφορα. Μερικές φορές η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου».

F1 2023

Από τη μεριά του, ο οδηγός της McLaren, Λάντο Νόρις, μοιράστηκε τη σοβαρή πλευρά της συνομιλίας και την κεντρική της φωτογραφία: «Είναι αλήθεια πως η συνομιλία υπάρχει. Έχουμε τον Τζέιμς Χαντ για φωτογραφία. Δεν σημαίνει πως είμαστε όλοι φιλαράκια. Μιλάμε μεταξύ μας και βοηθάμε ο ένας τον άλλο στους κανονισμούς και διάφορα άλλα. Δεν ξέρω πόσα αποκάλυψε ο Τζορτζ, είναι ο επικεφαλής της συνομιλίας. Συζητάμε όλοι και λέμε διάφορες ιδέες μας. Όλοι συζητάμε, αλλά δεν βλέπω πολλά memes».

Η συνομιλία δεν είναι για όλους. Όπως έχει αποκαλύψει ο πρώην οδηγός της F1, Νικίτα Μαζέπιν, ο Ράσελ τον απέκλεισε από τη ομαδική των οδηγών την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η απόλυσή του από τη Haas.

F1 2023

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!