Fantic για motocross, enduro και... βόλτα

Κώστας Παστρίμας
Fantic για motocross, enduro και... βόλτα
Η Fantic γιορτάζει φέτος τα 55 χρόνια από την ίδρυσή της και δείχνει πιο δυνατή από ποτέ.

Η Fantic είναι από τις εταιρείες που ωριμάζουν σαν το καλό κρασί. Η εταιρεία από το Κασιέρ της Ιταλίας ανέκαθεν ήταν αφοσιωμένη στις εκτός δρόμου μοτοσικλέτες έχοντας δυναμικά μοντέλα στις κατηγορίες των enduro και των motocross.

Το 2023 τα πράγματα έχουν απογειωθεί για την ιταλική μάρκα η οποία εκτός από τα γνωστά τις ποιοτικά δίκυκλα για αποκλειστική χρήση στο χώμα, διαθέτει και μια πλήρη γκάμα των Caballero. Το Caballero είναι το μοντέλο της Fantic το οποίο είναι για χρήση στο δρόμο και διατίθεται είτε με κινητήρα 125 κ.εκ. είτε με κινητήρα 500 κ.εκ.

Fantic

Στην περίπτωση του Caballero 125 οι εκδόσεις του μοντέλου είναι τέσσερις, Flat Track, Scrambler, Deluxe και Rally, η κάθε μία με τον δικό της εξοπλισμό και τη δική της φιλοσοφία. Από την άλλη, το Caballero 500 είναι διαθέσιμο σε 6 διαφορετικές εκδόσεις καθώς προστίθενται σε εκείνες του 125 οι Anniversary και η Explorer.

Fantic

Οι τιμές των Caballero 125 αρχίζουν από τα 5.890 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 6.290 ευρώ, ενώ των Caballero 500 οι τιμές αρχίζουν από τις 7.590 ευρώ και φτάνουν μέχρι τις 8.590 ευρώ της έκδοσης Explorer. Τα μοντέλα της Fantic μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Τιμοκατάλογος Fantic 2023.

Fantic

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!