Bentley: Οι γυναίκες παίρνουν τα ηνία

Bentley: Οι γυναίκες παίρνουν τα ηνία

Κώστας Παστρίμας
Bentley: Οι γυναίκες παίρνουν τα ηνία
Η Bentley καλωσορίζει το πρόγραμμα «Extraordinary Women» υποστηρίζοντας την επόμενη γενιά των γυναικών ηγετών της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας η Bentley εγκαινίασε το πολύ σημαντικό πρόγραμμα «Extraordinary Women». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά τις γυναίκες που μπαίνουν με αξιώσεις στις σπουδές των τμημάτων Μηχανολογίας, Σχεδιασμού, Τεχνολογίας και Επιχειρήσεων που προέρχονται από τα συμμετέχοντα πανεπιστήμια και έχουν στόχο να εμπνεύσουν την επόμενη γενιά ηγετών της Bentley.

Μετά το 2022 και την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το πρόγραμμα του 2023 επεκτείνεται ακόμα περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και για πρώτη φορά στην Σαουδική Αραβία. Το πρόγραμμα «Extraordinary Women» έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να σκεφτούν σοβαρά μια σταδιοδρομία στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Bentley

Σύμμαχος της Bentley στην υλοποίηση του προγράμματος είναι τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, όπως το Warwick και Manchester Metropolitan University τα οποία θεωρούνται κορυφαία στους τομείς της τεχνολογικής κατάρτισης. Στην εικονική εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαρτίου, οι φοιτήτριες από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια είχαν τη δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και με ποιον τρόπο μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Bentley

Η Δρ. Κάρεν Λάνγκ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Ανθρώπινο Δυναμικό της Bentley σχολίασε: «Η επιδίωξη μιας εποικοδομητικής και αμοιβαία επωφελούς πολιτικής πολυμορφίας αποτελεί βασικό συστατικό της στρατηγικής μας Beyond100 και ιδίως του στόχου μας να επιτύχουμε μια κατά 30% ποικιλόμορφη διοίκηση έως το 2025. Η πρωτοβουλία «Extraordinary Women» αποτελεί βασικό στοιχείο αυτού του προγράμματος το οποίο εφαρμόζουμε με υπερηφάνεια σε όλο και περισσότερες χώρες. Η καθοδήγηση παραμένει ένα σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης στην Bentley. Η επιτυχία που σημείωσε το 2022 το πρόγραμμα και η θετική ανταπόκριση των νέων γυναικών που συμμετείχαν σε αυτό ικανοποίησε όλους τους εμπλεκόμενους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για ότι πρόκειται να ακολουθήσει και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε περισσότερες ταλαντούχες νέες γυναίκες για να τις βοηθήσουμε να αναπτύξουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη σταδιοδρομία τους στους τομείς STEM και αυτοκινητοβιομηχανίας».

Bentley

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!