MotoGP: Παρουσιάστηκε η Mooney VR46 MotoGP (vid)

MotoGP: Παρουσιάστηκε η Mooney VR46 MotoGP (vid)
Η ομάδα του Βαλεντίνο Ρόσι αποκάλυψε τα χρώματά της για το MotoGP του 2023.

Επόμενη ομάδα που πήρε σειρά στις παρουσιάσεις για το 2023 ήταν η Mooney VR46 του Βαλεντίνο Ρόσι. Η ομάδα έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 2022 στη μεγάλη κατηγορία και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία της με πολύ καλά αποτελέσματα τόσο από τον Μάρκο Μπεζέκι όσο και από τον Λούκα Μαρίνι.

Η ομάδα για το 2023 διατήρησε τον συνδυασμό χρωμάτων που είχε την περασμένη χρονιά, ωστόσο πρόσθεσε περισσότερο κίτρινο, λευκό και πορτοκαλί. Το βασικό χρώμα παραμένει το μαύρο, αλλά τα νούμερα των αναβατών στη μάσκα είναι μεγαλύτερα και το λογότυπο του χορηγού Mooney σε πιο εμφανές σημείο.

MotoGP

Η παρουσίαση της ομάδας έγινε διαδικτυακά και σκηνοθέτης ήταν ο... Βαλεντίνο Ρόσι ο οποίος επιμελήθηκε των πλάνων. Μετά το τέλος της αποκάλυψης των μοτοσικλετών της Ducati, οι δύο αναβάτες της ομάδας συζητούν και αναλύουν τα χρώματα της μοτοσικλέτας, ενώ ρίχνουν και λίγο φως για τις αναβαθμίσεις που έχουν οι πρωτότυπες Desmosedici του 2023.

MotoGP

O Βαλεντίνο Ρόσι, ιδιοκτήτης της ομάδας, δεν θα μπορούσε να μην είναι ενθουσιασμένος με την έναρξη της νέας σεζόν: «Περιμένω ένα υπέροχο 2023 από την Mooney VR46 Racing Team. Πέρυσι κάναμε το ντεμπούτο μας στο MotoGP μετά από τόσα χρόνια στη Moto3 και στη Moto2 και ήταν μια φανταστική σεζόν. Ήμασταν γρήγοροι, παρόλο που η ομάδα ήταν νέα. Οι αναβάτες έκαναν εξαιρετική δουλειά, πάλεψαν για το βάθρο και τις μπροστινές θέσεις σε αρκετές περιπτώσεις».

MotoGP

«Αυτός συνεχίζει να είναι ο στόχος μας και για το 2023. Έχουμε δύο πολύ γρήγορους και πιο έμπειρους αναβάτες, ελπίζω να κάνουν ένα ακόμη βήμα μπροστά για να πάρουν την πρώτη τους νίκη και να κατακτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα βάθρα», πρόσθεσε ο Ιταλός.

Βίντεο της παρουσίασης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!