Formula 1: H προεπισκόπηση του Gazzetta για τη σεζόν του 2023 (vid)

Formula 1: H προεπισκόπηση του Gazzetta για τη σεζόν του 2023 (vid)
Οι Πάνος Σεϊτανίδης και Κώστας Παστρίμας συζητούν για τις «κατεστημένες» αλλά και τις νέες δυνάμεις που περιμένουμε να δούμε τη νέα χρονιά στην F1.

Μπορεί το 2022 να μην είχε επεισοδιακή εξέλιξη και… γκρανγκινιολικό φινάλε, ωστόσο ήταν μια πλούσια σε θέαμα χρονιά, με μάχες μέσα στην πίστα και πολλά προσπεράσματα. Για το 2023 περιμένουμε ακόμα μεγαλύτερο θέαμα και ανυπομονούμε για τις μάχες τόσο στην κορυφή και στη διεκδίκηση των τίτλων όσο και στο «αδυσώπητο» midfield, όπου οι διαφορές είναι πολύ μικρές και ο ανταγωνισμός τεράστιος.

Η ομάδα του gMotion είναι πανέτοιμη για αυτήν τη νέα σεζόν και λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξή της οι Πάνος Σεϊτανίδης και Κώστας Παστρίμας συναντήθηκαν στο στούντιο του Gazzetta για να συζητήσουν όλα όσο ξέρουμε -που δεν είναι πολλά- και όσα περιμένουμε να δούμε φέτος.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο το preview της σεζόν και μην ξεχνάτε ότι μέσα από το LIVE Gazzetta θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των κατατακτήριων δοκιμών και των αγώνων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!