Indian: Παρουσιάστηκε το νέο Sport Chief (vid)

Indian: Παρουσιάστηκε το νέο Sport Chief (vid)
Η Indian αποκάλυψε την σπορ έκδοση του Chief με αναβαθμισμένες αναρτήσεις, φρένα και κινητήρα.

Η Indian αποφάσισε να επεκτείνει την γκάμα της σειράς Chief προσφέροντας στο κοινό μια πιο σπορ έκδοση της μοτοσικλέτας. Το Sport Chief βασίζεται φυσικά στο δημοφιλές cruiser της αμερικανικής μάρκας ωστόσο είναι προσανατολισμένο στην σπορ οδήγηση και την καλή οδηγική συμπεριφορά.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο η Indian αποφάσισε να τοποθετήσει ένα ανεστραμμένο πιρούνι της KYB στο εμπρός μέρος και δυο πλήρως ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Fox πίσω. Οι διαδρομές είναι ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με το Chief Bobber, ενώ οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 16 ιντσών πίσω. Τα φρένα έχει αναλάβει σύστημα της Brembo με 4πίστονες ακτινικές δαγκάνες εμπρός και δίσκους 320mm με ABS.

Indian Motorcycles

Σημαντική δουλειά έχει γίνει στην εργονομία προκειμένου ο οδηγός να αισθανθεί καλύτερα στη σπορ οδήγηση. Αυτός είναι ο λόγος που η Indian προχώρησε σε έναν νέο σχεδιασμό στις τιμονόπλακες που φιλοξενούν πλέον μεγάλα καβαλέτα 158mm για να τοποθετηθεί το φαρδύ τιμόνι. Διαφορετικό είναι και το όργανο πληροφοριών TFT 4 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και ενσωματωμένη πλοήγηση.

Indian Motorcycles

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός δικύλινδρος, αερόψυκτος Thunderstroke 116 των 1.890 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 162 Nm ροπής. Η Indian έχει τοποθετήσει τρεις επιλογές οδήγησης στο Sport Chief και σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ στον εξοπλισμό συναντάμε επίσης USB θύρα φόρτισης, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί και σύστημα απενεργοποίησης του πίσω κυλίνδρου όταν κλείνει το γκάζι.

Indian Motorcycles

Βίντεο της Indian Chief Sport.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!