Formula 1 στον ANT1 με δίδυμο Σεϊτανίδη-Πουρναράκη

Newsroom
Formula 1 στον ANT1 με δίδυμο Σεϊτανίδη-Πουρναράκη
Ο Όμιλος Antenna ανακοίνωσε την ομάδα κάλυψης των Grand Prix για το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 του 2023.

Υψηλές ταχύτητες, εντυπωσιακά μονοθέσια, κορυφαίοι οδηγοί, αδρεναλίνη, καρό σημαίες και μία εκπομπή που θα τρέχει με τα… χίλια σε όλους τους σπουδαίους αγώνες της Formula 1. Κάπως έτσι περιγράφει ο Όμιλος Antenna τη μεγάλη επιστροφή της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα δικά του κανάλια.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, το κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα προβάλλεται σε live και αποκλειστική μετάδοση, σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμου είναι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή και δίνουν το πρώτο επίσημο ραντεβού τους με την άσφαλτο της πίστας του Μπαχρέιν, την Παρασκευή 3 Μαρτίου και το Σάββατο 4 Μαρτίου, για τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες, που θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΑΝΤ1+. Την Κυριακή 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Grand Prix του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά τόσο από τον ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.

F1 ANT1

Παράλληλα, την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, και η νέα εκπομπή «FORMULA 1 SHOW» με τον Τάκη Πουρναράκη και τον Πάνο Σεϊτανίδη. Κάθε Κυριακή θα… ζεσταίνει τις μηχανές των μονοθέσιων μετρώντας αντίστροφα για την εκκίνηση των Grand Prix και στη συνέχεια, θα μας κρατά συντροφιά και μετά την πτώση της καρό σημαίας και τις σαμπάνιες των νικητών. Με σχόλια, αναλύσεις των κυριότερων στιγμών και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Από το στούντιο, αλλά και από τις πίστες του κόσμου ο Τάκης Πουρνάρακης και ο Πάνος Σεϊτανίδης, με πολύχρονη εμπειρία στην περιγραφή, παρουσίαση και τον σχολιασμό των Grand Prix, θα δίνουν γκάζι στις Κυριακές μας. Με αποκλειστικές συνεντεύξεις κορυφαίων οδηγών και στελεχών της Formula 1, τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις κατατακτήριες δοκιμές, καλεσμένους και ανάλυση της στρατηγικής των ομάδων, θα μας ταξιδεύουν στις πιο διάσημες διαδρομές του κόσμου για ένα μοναδικό θέαμα υψηλών ταχυτήτων.

Πρόγραμμα μεταδόσεων F1

Μαζί τους θα είναι ο Κώστας Λεώνης, ο οποίος θα παρουσιάζει όλα τα δρώμενα από τα πρωταθλήματα της Formula 2 και Formula 3 θεσμοί που θα μεταδίδονται επίσης LIVE από το ΑΝΤ1+. Στο στούντιο αλλά και στις πίστες της F1 θα βρίσκεται και η Μαρία Θωμά, η οποία θα μεταφέρει τον παλμό από τα παρασκήνια, με αποκλειστικές εικόνες και δηλώσεις διάσημων οδηγών και θεατών του δημοφιλούς αθλήματος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!