Formula 1: Οδηγήστε την Alfa Romeo του 2023 στο F1 22 (vid)

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Οδηγήστε την Alfa Romeo του 2023 στο F1 22 (vid)
Μέσω του εικονικού κόσμου, μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το μονοθέσιο της Alfa Romeo στην F1, πριν κάνει το επίσημο αγωνιστικό του ντεμπούτο στο Grand Prix του Μπαχρέιν.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση της Formula 1 για το 2023, η Alfa Romeo μας επεφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη. Μέσω του επίσημου videogame του σπορ, F1 22, η νέα C43 είναι διαθέσιμη πλέον για να την οδηγήσουν όσοι διαθέτουν το παιχνίδι.

Η προσθήκη του μονοθεσίου έγινε μέσω της πρόσφατης αναβάθμισης που έγινε από την εταιρεία εξέλιξης, Codemasters. Έτσι, όλοι οι φίλοι της Formula 1 μπορούν από τώρα να μπουν σε ρυθμό ενόψει της νέας σεζόν, οδηγώντας τη C43 αποκλειστικά στο Time Trial mode.

Alfa Romeo C43

To μονοθέσιο της Alfa Romeo διαθέτει ανανεωμένο σχεδιασμό και βελτιωμένη αεροδυναμική απόδοση σε σχέση με αυτό του 2022. Ο χρωματισμός του έχει επίσης αλλάξει, με το κόκκινο να πλαισιώνεται πλέον από το μαύρο, το οποίο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος της C43.

Οδηγοί της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα είναι οι Βάλτερι Μπότας και Γκουάνγιου Ζου. Η πρεμιέρα της σεζόν θα πραγματοποιηθεί στο Μπαχρέιν το τριήμερο 3-5 Μαρτίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!