CFMoto με ραντάρ γίνεται; Κι όμως γίνεται

Κώστας Παστρίμας
CFMoto με ραντάρ γίνεται; Κι όμως γίνεται
Η CFMoto ανεβάζει το επίπεδο τεχνολογίας της τοποθετώντας σύστημα ραντάρ στη νέα έκδοση 800 MT Explore.

Η CFMoto έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια βάζοντας στο «τραπέζι» της αγοράς σύγχρονα και αποδοτικά μοντέλα με όμορφο design και ικανοποιητική τεχνολογία. Η ναυαρχίδα της γκάμας είναι η 800MT μια adventure μοτοσικλέτα με μεγάλες δυνατότητες και πλούσιο εξοπλισμό που κέρδισε από την πρώτη ημέρα το κοινό.

Μέχρι τώρα είχαμε δύο εκδόσεις της 800MT στην αγορά, την Sport και την Touring. Η CFMoto αποφάσισε να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας παρουσιάζοντας την καινούρια έκδοση Explore. Εκείνο που σίγουρα ξεχωρίζει στη νέα αυτή 800 MT είναι το σύστημα ραντάρ που διαθέτει στο πίσω μέρος.

CFMoto

Το συγκεκριμένο σύστημα παρέχει πληροφορίες Τυφλού Σημείου (Blid Spot) και Διατήρησης Λωρίδας (Lane Assist) ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη ασφάλειας της μοτοσικλέτας ιδιαίτερα στο ταξίδι. Επιπλέον του συστήματος ραντάρ, η CFMoto πρόσθεσε νέα οθόνη αφής TFT 8 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας και ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης το οποίο διαθέτει φωνητικές εντολές.

CFMoto

Στο τεχνικό κομμάτι, ο κινητήρας παραμένει ίδιος, δικύλινδρος σε σειρά 799 κ.εκ. με απόδοση 95 ίππους έχοντας ελαφρώς διαφορετικά ηλεκτρονικά, ιδιαίτερα στο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης. Τα ελαστικά είναι διπλής χρήσης της Michelin με ακτινικές ζάντες, τα φρένα της J.Juan και οι αναρτήσεις της KYB. Η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται να είναι πιο ακριβή από την έκδοση Touring.

CFMoto

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!