Αυτή είναι η μοναδική Indian FTR Loeb

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η μοναδική Indian FTR Loeb
Η Indian αφιέρωσε μια ειδική έκδοση της FTR στον πρεσβευτή της Σεμπαστιέν Λέμπ.

Η σχέση του Σεμπαστιέν Λέμπ με την Indian έχει περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς ο Γάλλος θρύλος των αγώνων Ράλι αποτελεί τον βασικό πρεσβευτή της μάρκας. Η επισημοποίηση της συνεργασίας τους ήρθε στις αρχές του 2022, λίγο μετά την τεράστια νίκη του Λέμπ στο Ράλλυ Μόντε Κάρλο, όταν ο Γάλλος παρέλαβε την πρώτη του Indian FTR Carbon.

Έναν περίπου χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών η Indian αποφάσισε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση αφιερωμένη στον Λέμπ. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Tank Machine, εταιρεία customizing από τη Γαλλία, η οποία ανέλαβε να κατασκευάσει μια FTR στα μέτρα του πολυπρωταθλητή WRC.

Indian Motorcycles

Η μοτοσικλέτα είναι βασισμένη στην έκδοση FTR R Carbon με αρκετές εικαστικές παρεμβάσεις για να έρθει στο επίπεδο που ήθελαν οι άνθρωποι της Indian. Το χρώμα που έχει επιλεγεί είναι το ανοιχτό μπλε το οποίο συνδυάζεται με πολλά μαύρα στοιχεία. Πιο χαρακτηριστικό σημείο είναι το εμπρός μέρος. Ο στρογγυλός προβολέας έχει αντικατασταθεί με ένα number plate το οποίο διαθέτει έναν διακριτικό προβολέα και το νούμερο 9 που αναφέρεται στον αριθμό των τίτλων του Λέμπ.

Indian Motorcycles

Στα πλευρικά του ρεζερβουάρ διακρίνεται το όνομα «Loeb» και στο πάνω μέρος υπάρχει ένα μεγάλο φίλτρο αέρα υπογεγραμμένο από τον πρωταθλητή. Η σέλα έχει την σημαία της Γαλλίας ραμμένη πάνω της, ενώ η ουρά είναι μονόσελη με μπλε χρωματισμό. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας είναι ότι η Indian αποφάσισε να χαρίσει ένα μοντέλο σε έναν τυχερό αρκεί να έκανε αίτηση για ένα test ride!

Indian Motorcycles

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!