Formula 1: Αλλαγή δεδομένων στην τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα

Formula 1: Αλλαγή δεδομένων στην τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα
Όπως όλα δείχνουν, τα τηλεοπτικά δικαιώματα της F1 θα αλλάξουν τηλεοπτική στέγη από τη φετινή χρονιά.

Λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της φετινής σεζόν της Formula 1, το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα δείχνει να ξεκαθαρίζει. Μέχρι το 2022 ανήκαν αποκλειστικά στην ΕΡΤ, η οποία υπενοικίαζε το δικαίωμα προβολής και στη Cosmote TV. Όλα όμως δείχνουν πως αυτό θα αλλάξει φέτος.

Ο όμιλος ΑΝΤ1 φέρεται να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας, χωρίς όμως ακόμη να έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Το δεδομένο είναι πως οι αγώνες θα μεταδίδονται σε ελεύθερο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, άρα το ραντεβού των φίλων του σπορ θα δίδεται με την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Το συνολικό πακέτο, αναμένεται να προβάλλεται μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+. Αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά καθώς έχουμε δει στο παρελθόν να υπάρχουν μεγάλες ανατροπές την τελευταία στιγμή, ουδείς μπορεί να αποκλείσει και κάποια συνεργασία αντίστοιχη του μοτίβου που είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ.

F1 Ιταλία

Υπενθυμίζουμε πως η τηλεόραση του ANT1 είχε αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Formula 1 το 2009.

Φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 περιλαμβάνει 23 αγώνες. Η πρεμιέρα είναι στο Μπαχρέιν το τριήμερο 3-5 Μαρτίου, ενώ το φινάλε στο Άμπου Ντάμπι στις 24-26 Νοεμβρίου.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!