Δυνατή παρουσία της Alfa Romeo στην Retromobile

Δυνατή παρουσία της Alfa Romeo στην Retromobile

Κώστας Παστρίμας
Δυνατή παρουσία της Alfa Romeo στην Retromobile
Η Alfa Romeo δίνει την ευκαιρία στο κοινό του Παρισιού να θαυμάσει μερικά από τα σπανιότερα κλασικά μοντέλα της.

Η δημοφιλέστατη έκθεση Retromobile του 2023 πραγματοποιείται και φέτος στο Παρίσι προσελκύοντας τους λάτρεις των κλασικών αυτοκινήτων από όλο τον κόσμο. Η Alfa Romeo δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια διοργάνωση καθώς διαθέτει στην γκάμα της μερικά από τα πλέον ιστορικά και θρυλικά μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκίνησης.

Η Retromobile 2023 θα έχει περισσότερους από 600 εκθέτες και ανάμεσα στα 1.000 αυτοκίνητα που θα παρουσιαστούν θα μπορεί να συναντήσει κανείς δύο εξαιρετικά σπάνια μοντέλα της ιταλικής μάρκας. Στο χώρο της Alfa Romeo θα βρεθούν δύο πολύτιμα μέλη της συλλογής του τμήματος Heritage, η Alfa Romeo 1900 Super Sprint (1956) και μια εξαιρετικά σπάνια και με ιδιαίτερη ιστορία Alfa Romeo S.Z. (1989).

Alfa Romeo

Εκτός από αυτά τα δύο εξαιρετικά εκθέματα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια σειρά υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν ειδικά για τα κλασσικά μοντέλα της μάρκας. Το πρόγραμμα «Alfa Romeo Classiche», στο οποίο έχει εμπλοκή η διοίκηση της εταιρείας, έχει στόχο τη διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς μέσω της σχολαστικής εξέτασης και πιστοποίησης των κλασσικών αυτοκινήτων.

Alfa Romeo

Το πρόγραμμα Classiche επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κλασικών Alfa Romeo να πιστοποιήσουν το αυτοκίνητό τους και να έχουν ένα πλήρες ιστορικό που ξεκινά από την ημέρα κατασκευής. Η έκδοση του «Certificate of Authenticity» (Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας) εξασφαλίζει ότι το όχημα έχει ελεγχθεί για την αυθεντικότητα και λειτουργικότητα όλων των τμημάτων του.

Alfa Romeo

Παράλληλα, η ίδια ομάδα ειδικών αναλαμβάνει την ανακατασκευή αυτοκινήτων για λογαριασμό ιδιωτών, με τις ίδιες διαδικασίες που ακολουθούν και για την ανακατασκευή των οχημάτων που φιλοξενεί το Μουσείο της Alfa Romeo.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!