H Lamborghini Huracan Tecnica «φοράει» Potenza της Bridgestone (vid)

Newsroom
H Lamborghini Huracan Tecnica «φοράει» Potenza της Bridgestone (vid)
Αυτοκίνητα «γεννημένα» για επιδόσεις στο δρόμο ή την πίστα, όπως η Huracan Tecnica, αναδεικνύουν τα δυναμικά τους χαρακτηριστικά με τα ελαστικά της σειράς POTENZA.

Τα ελαστικά της Bridgestone της σειράς Potenza αναδεικνύουν πλήρως τις επιδόσεις των supercars, όπως η Lamborghini Huracán Tecnica. Τα ελαστικά Potenza Sport έχουν ασύμμετρο σχεδιασμό πέλματος, που ενισχύει την απόκριση του τιμονιού και την σταθερότητα στις στροφές καθώς και μία εσωτερική δομή στεφάνης που κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση στις στροφές. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τη νέα σύνθεση γόμας, που βελτιώνει την πρόσφυση.

Ως ελαστικό υπέρ υψηλών επιδόσεων επόμενης γενιάς, το Potenza Sport θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία των premium σπορ ελαστικών, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε ο ανεξάρτητος οργανισμός TÜV SÜD).

Bridgestone Potenza

Το Bridgestone Potenza Race, ένα ημι-slick ελαστικό που εξελίχθηκε για τις πίστες, με πιστοποίηση για χρήση και σε δρόμο, εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα χάρη στη βελτιστοποιημένη σύνθεση γόμας, τον καινοτόμο σχεδιασμό πέλματος και το σπορ προφίλ που αυξάνει τον έλεγχο της οδικής συμπεριφοράς.
Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί στον καλύτερο χρόνο γύρου, το καλύτερο φρενάρισμα σε στεγνό και η εξαιρετική διάρκεια ζωής μέσα στην πίστα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο γύρο, όπως αποδεικνύεται από τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό TÜV SÜD).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!