Formula 1: Η αινιγματική δημοσίευση της Red Bull Racing σε βάζει σε σκέψεις

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Η αινιγματική δημοσίευση της Red Bull Racing σε βάζει σε σκέψεις
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της F1 γέννησε ερωτηματικά με ποστάρισμα στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Με την επίσημη παρουσίαση της ομάδας ενόψει του παγκοσμίoυ πρωταθλήματος του 2023 είναι μόνο μερικά 24ωρα μακριά (σ.σ. είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου), η Red Bull Racing δημιούργησε προσδοκίες σχετικά με το τι θα μας δείξει!

Η αυστριακή ομάδα δημοσίευσε μία φωτογραφία μονοθεσίου, το οποίο είναι σε λευκό χρώμα, με μοναδική εξαίρεση τον μαύρο ταύρο – σύμβολο που παραδοσιακό κοσμεί όλα τα μονοθέσιά της για ευνόητους λόγους.

Τη φωτογραφία αυτή συνόδευε μία σύντομη λεζάντα: «2023, ένας κενός καμβάς».

Κι αυτή η… λευκή κόλλα χαρτί, γέμισε σύντομα με πολλά σχόλια και εικασίες. Πολλοί ελπίζουν σε αλλαγή του μοτίβου του περιτυλίγματος του “ταύρου”, που λίγο-πολύ είναι ίδιο σε όλη την πορεία της ομάδας από την RB1 μέχρι την υπό δημιουργία RB19.

Κάποιοι πιο πονηροί στάθηκαν στα σενάρια που θέλουν τη Red Bull Racing να προχωρά σε συνεργασία με τη Ford, πράγμα που δικαιολογεί και το γεγονός πως η ομάδα με βάση στο Μίλτον-Κινς, επέλεξε να κάνει την παρουσίαση της ενόψει της νέας σεζόν στη Νέα Υόρκη!

Πάντως παρά τη… σταθερά για τις αγωνιστικές σεζόν, η RBR έχει κατέβει πολλάκις στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης με ειδικούς χρωματισμούς ενώ κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και σε ειδικές περιπτώσεις.

Όπως για παράδειγμα το 2008 στη Βραζιλία με τη λευκή RB4 στον τελευταίο αγώνα του Ντέιβιντ Κούλθαρντ στη Formula 1 αλλά και το Grand Prix Τουρκίας του 2021, όπου το λευκό χρώμα ήταν προς τιμήν της Honda.

Μαξ Φερστάπεν

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!