MotoGP: Αυτά είναι τα χρώματα της Prima Pramac Ducati για το 2023

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Αυτά είναι τα χρώματα της Prima Pramac Ducati για το 2023
Η δορυφορική ομάδα της Ducati αποκάλυψε τα χρώματα της μοτοσικλέτας με την οποία οι Ζαρκό και Μαρτίν θα τρέξουν στο MotoGP το 2023.

Μπορεί τα χρώματα της ομάδας Prima Pramac Racing για το 2023 να μην προκάλεσαν κάποια έκπληξη, ωστόσο οι προσδοκίες των αναβατών της ομάδας είναι σίγουρα πάρα πολύ υψηλές. Στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Πάολο Καμπινότι, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά αποκλειστικά από την ιταλική τηλεόραση, οι Χόρχε Μαρτίν και Ζοάν Ζαρκό αποκάλυψαν τα... γνωστά μοβ, κόκκινα, λευκά χρώματα της μοτοσικλέτας για τη χρονιά που ξεκινάει σε περίπου δύο μήνες.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία της παρουσίασης ήταν το καλωσόρισμα στην ομάδα ενός νέου μέλους. Ο Τζίνο Μπορσόι για το 2023 θα είναι ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Φραντσέσκο Γκουιντότι ο οποίος βρίσκεται από το 2022 στην εργοστασιακή ομάδα της KTM.

Ducati

Το 2022 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά για την Pramac Racing η οποία κατάφερε συνολικά να κατακτήσει 8 βάθρα και 7 pole position κερδίζοντας με άνεση τον τίτλο Ανεξάρτητων Ομάδων και Ανεξάρτητων Αναβατών.

Ο Χόρχε Μαρτίν αναμένεται να είναι και το 2023 η αιχμή του δόρατος της Pramac Ducati με τον Ισπανό να έχει αποδείξει ότι είναι ικανός για νίκες σε κάθε πίστα. «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η δράση με την ομάδα μου. Πέρυσι ήταν ιδιαίτερη χρονιά, με δύσκολες στιγμές, αλλά με ωρίμασε και έγινα πιο δυνατός. Έχω μεγάλα σχέδια και πραγματικές προσδοκίες. Μαζί με την ομάδα ξέρω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Στην Σεπάνγκ όταν ανέβω στη σέλα της Ducati μου θα γνωρίζω αν όλη η σκληρή δουλειά του χειμώνα άξιζε τον κόπο».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!