Fiat: Ακόμα μια βράβευση για το Ducato

Fiat: Ακόμα μια βράβευση για το Ducato

Κώστας Παστρίμας
Fiat: Ακόμα μια βράβευση για το Ducato
Η Fiat Professional κατάκτησε ακόμα ένα βραβείο για το κορυφαίο της μοντέλο Ducato στη μορφή αυτοκινούμενου.

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει πλέον το καλοκαίρι να κινούμαστε μαζί με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που μας επισκέπτονται από όλο τον κόσμο. Τα συγκεκριμένα οχήματα αποτελούν τα αγαπημένα για διακοπές των Ευρωπαίων ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο με τα ειδικά διαμορφωμένα van. Ένα από τα πιο δημοφιλή στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι το ο Fiat Ducato το οποίο η ίδια η Fiat έχει φροντίσει να μετατρέψει σε αυτοκινούμενο και τα τελευταία 40 χρόνια κυριαρχεί στα βουνά και τις παραλίες.

Το Ducato είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές των οδηγών κάτι όχι τυχαίο καθώς είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο, έξυπνα σχεδιασμένο και προσιτό οικονομικά. Το αυτοκινούμενο της Fiat επιβεβαίωσε τη φήμη του κατακτώντας για 15η συνεχόμενη χρονιά του τίτλου «Best Motorhome Base Vehicle» από τους αναγνώστες του εξειδικευμένου στο χώρο Γερμανικού περιοδικού «Promobil».

fiat

Από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς του μοντέλου το 1981, το Ducato έφερε επανάσταση στο χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων και συνεχίζει να το κάνει μέσω της συνεχούς εξέλιξής του. Σήμερα, περισσότερα από 700.000 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που βασίζονται στο Fiat Professional Ducato ταξιδεύουν στην Ευρώπη, με τη μάρκα να προσφέρει τεχνική υποστήριξη για αυτή την ειδική κατηγορία οχημάτων σε 51 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

fiat

Η παραγωγή του συνεχίζεται ανελλιπώς από τη δημιουργία της πρώτης γενιάς στο εργοστάσιο Atessa της Stellantis στην Ιταλία. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Fiat Professional Ducato είναι το μοναδικό LCV που έχει τη μέγιστη διάκριση, «Platinum», στις δοκιμές ασφάλειας του Euro NCAP.

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!