Δυναμική παρουσία της Fiat στην CES 2023

Δυναμική παρουσία της Fiat στην CES 2023

Κώστας Παστρίμας
Δυναμική παρουσία της Fiat στην CES 2023
Η Fiat παρουσίασε ψηφιακές λύσεις του μέλλοντος στην έκθεση Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

Η Fiat έδωσε βροντερό παρόν στην Έκθεση CES 2023 παρουσιάζοντας το νέο της Metaverse Store, αλλά και το αμιγώς ηλεκτρικό 500. Ιδιαίτερα το νέο Fiat Metaverse έκανε εντύπωση στο κοινό των ΗΠΑ καθώς είναι το πρώτο διαδραστικό ψηφιακό κατάστημα πώλησης αυτοκινήτων σε ψηφιακό περιβάλλον το οποίο θα υποστηρίξει σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες της Free2move με ιδανικό τρόπο την άφιξη του αμιγώς ηλεκτρικού 500 στην αγορά της Αμερικής.

Το λανσάρισμα του νέου Fiat 500e έχει ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία για το 2024 αλλά μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον του Fiat Metaverse το κοινό των ΗΠΑ θα μπορεί να ενημερωθεί για το μοντέλο από πρώτο χέρι και μάλιστα από την άνεση του σπιτιού του.

fiat

Η διάθεση του αμιγώς ηλεκτρικού 500 στην Αμερική αποτελεί ένα τεράστιο βήμα στη διεύρυνση της Fiat στην παγκόσμια αγορά. Το κοινό θα γνωρίσει τη φιλοσοφία της μάρκας, την τεχνολογία της και φυσικά τα συστήματα ηλεκτροκίνησης τα οποία έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία στην Ευρώπη.

fiat

Ήδη το αμιγώς ηλεκτρικό 500 εκτός από την Ευρώπη, γνωρίζει επιτυχία σε Ισραήλ, Ιαπωνία, Βραζιλία και πλέον είναι έτοιμο να κατακτήσει και την αγορά της Β. Αμερικής.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!