Ανεβαίνει επίπεδο η Voge με το 900DS

Κώστας Παστρίμας
Ανεβαίνει επίπεδο η Voge με το 900DS
Η Voge ετοιμάζει το επόμενο βήμα της στην κατηγορία των adventure μοτοσικλετών με το 900DS.

H Voge παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες το πρωτότυπο 900DS και μας έδειξε την πρόθεσή της για είσοδο με αξιώσεις στην κατηγορία των premium On/Off Adventure. Το νέο αυτό μοντέλο όχι μόνο αποτελεί το μεγαλύτερο στην γκάμα της κινεζικής μάρκας, αλλά είναι και το πιο προηγμένο τεχνολογικά που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Μπορεί η μοτοσικλέτα να βρίσκεται σε πρωτότυπη μορφή ωστόσο τα βασικά της στοιχεία είναι ήδη εντυπωσιακά. Η σχεδίαση της νέας 900DS είναι αιχμηρή και κατά βάση υιοθετεί τα στιλιστικά χαρακτηριστικά των μικρότερων μοντέλων της εταιρείας. Στόχος ήταν εκτός από την ξεχωριστή προσωπικότητα, η μοτοσικλέτα να είναι εργονομικά άψογη τόσο όταν κινείται εκτός δρόμου όσο και σε ταξίδι και καθημερινή χρήση.

Voge

Ο κινητήρας προέρχεται από την Loncin και είναι δικύλινδρος σε σειρά 895 κ.εκ. Το σύνολο αποδίδει 96,5 ίππους και 91 Nm ροπής και συνεργάζεται με 6τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημα quickshifter. Πλούσια είναι και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα με την Voge να έχει τοποθετήσει σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού ride-by-wire, traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης, cruise control και δικάναλο ρυθμιζόμενο ABS με λειτουργία Off-Road.

Voge

Το 900DS είναι εξοπλισμένο με ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και προσθαφαιρούμενο υποπλαίσιο, τα οποία συνεργάζονται με ένα ασύμμετρο αλουμινένιο ψαλίδι. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες με μεγάλες διαδρομές, τα φρένα της Brembo και οι ακτινωτοί τροχοί έχουν διαστάσεις 21 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω, ενώ στη μοτοσικλέτα βρίσκουμε και αμορτισέρ τιμονιού. Το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι στα 20 λίτρα και ο εξοπλισμός πλήρης με οθόνη TFT με συνδεσιμότητα, μετρητή πίεσης ελαστικών, USB θύρα φόρτισης και αισθητήρα κλίσης στον εγκάρσιο άξονα.

Η Voge αναμένεται μέχρι το καλοκαίρι να έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα δοκιμών του μοντέλου και στο τέλος του 2023 περιμένουμε την τελική μορφή της μοτοσικλέτας.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!