Formula 1: Ο Βολφ έχει μεγάλες ομοιότητες με τον Γκουαρδιόλα

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Ο Βολφ έχει μεγάλες ομοιότητες με τον Γκουαρδιόλα
Ο επικεφαλής της Mercedes-ΑMG, Τότο Βολφ, πιστεύει πως έχει πολλά κοινά με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το 22ο και τελευταίο Grand Prix της φετινής σεζόν στη Formula 1 φιλοξενήθηκε στο Άμπου Ντάμπι και όπως σε κάθε πίστα, δεκάδες VIP από κάθε χώρο έδωσαν το «παρών». Ένας από αυτούς ήταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στη Γιας Μαρίνα ο Ισπανός εκτός από τον Πάνο Σεϊτανίδη του Gazzetta, γνώρισε για πρώτη φορά τον επικεφαλής της Mercedes-AMG, Τότο Βολφ. Ο Αυστριακός, που έχει κατακτήσει οκτώ σερί τίτλους κατασκευαστών, αποκάλυψε στο podcast της Formula 1 με τίτλο «Beyond the Grid», πως έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ομοιότητες που έχει με έναν εκ των κορυφαίων μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Ήμασταν σε μία σκηνή στο πλαίσιο ενός Q&A που είχε διοργανώσει η Puma. Δεν γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο, αλλά μόλις τον άκουσα να μιλάει ήταν λες και άκουγα τις δικές μου προτάσεις. Είχαμε την ίδια προσέγγιση και το ίδιο είπε εκείνος για εμένα», είπε ο 50χρονος.

Ο Βολφ ανέφερε πως στο μέλλον, ο Γκουαρδιόλα θα παίξει ρόλο στο επαγγελματικό του ταξίδι στη Formula 1, καθώς μπορεί να αντλήσει πολλά από εκείνον: «Υπάρχει ένας θεμελιώδης παράγοντας και αυτός είναι η διαχείριση του εαυτού μας. Ο Πεπ είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που θα παίξει τεράστιο ρόλο στο ταξίδι μου μελλοντικά, διότι κινούμαστε το ίδιο μήκος κύματος, ακόμη και στο θέμα της οικογένειας μοιάζουμε. Είναι μία εντυπωσιακή προσωπικότητα».

Oι δύο άνδρες δεν έμειναν μόνο στις κουβέντες, καθώς μπήκαν μέσα σε μία Mercedes AMG Black Series, με τον Βολφ να είναι στο ρόλο του οδηγού και τον Γκουαρδιόλα να απολαμβάνει τη βόλτα από τη θέση του συνοδηγού.

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!