Formula 1: Μέσι ή Ρονάλντο; Ο Μαξ Φερστάπεν έχει την απάντηση

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Μέσι ή Ρονάλντο; Ο Μαξ Φερστάπεν έχει την απάντηση
O Μαξ Φερστάπεν ρωτήθηκε για το «αιώνιο ερώτημα» σχετικά με τον σύγχρονο GOAT του ποδοσφαίρου και έδωσε τη δική του εκδοχή.

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2022 στο Κατάρ ολοκληρώθηκε με την Αργεντινή να κερδίζει τη Γαλλία σε έναν τελικό θρίλερ. Σε ηλικία 35 ετών, Λιονέλ Μέσι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και κατέκτησε το Μουντιάλ έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες. Έτσι, πρόσθεσε ακόμα μία κατάκτηση τροπαίου στην πλούσια και μεγαλειώδης καριέρα του.

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου «τελείωσε» το θέμα του GOAT (καλύτερος όλων των εποχών) στα social media, χρίζοντας τον Μέσι ως τον καλύτερο στην ιστορία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του Αργεντίνου, το αντίπαλο δέος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο ποδοσφαιριστές μεγαλούργησαν εντός γηπέδων τον 21ο αιώνα και για πολλά χρόνια μονοπώλησαν το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας».

Για πολλούς, το θέμα του «GOAT» έχει πλέον κλείσει, όμως ποια είναι η άποψη άλλων κορυφαίων αθλητών από διαφορετικά πρωταθλήματα; Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1, Μαξ Φερστάπεν, ρωτήθηκε στο Viaplay για ποιον εκ των Μέσι ή Ρονάλντο θεωρεί καλύτερο.

«Είναι τόσο διαφορετικοί που δεν μπορώ να επιλέξω. Είναι αδύνατο να διαλέξω γιατί θεωρώ πως ο Μέσι έχει περισσότερο φυσικό ταλέντο από τον Κριστιάνο, όμως ο Ρονάλντο συνεχίζει να δουλεύει πάρα πολύ σκληρά και είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει στην ηλικία που είναι φοβερό, αλλά έτσι γίνεσαι και πάρα πολύ καλός», είπε ο οδηγός της Red Bull Racing.

Μαξ Φερστάπεν

O Φερστάπεν έχασε φέτος μία σημαντική διάκριση από τον Μέσι. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, έφερε στον Αργεντίνο το βραβείο του «Worlds Sports Star of the Year» του BBC. Μόλις δύο οδηγοί της Formula 1 έχουν κερδίσει το βραβείο αυτό. Αυτοί είναι οι Νίκι Λάουντα και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!