Η Οδύσσεια του Jeep Wrangler (vid)

Η Οδύσσεια του Jeep Wrangler (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Οδύσσεια του Jeep Wrangler (vid)
Η Jeep απέσπασε το βραβείο καλύτερης διαφήμισης 2022 από το περιοδικό Adweek για το σποτ Earth Odyssey.

Η Jeep μας έχει συνηθίσει σε πολύ δυναμικά, σκληροτράχηλα μοντέλα τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει τρομερά βήματα μπροστά όσον αφορά τον εξοπλισμό, την πολυτέλεια και την τεχνολογία. Το Wrangler για παράδειγμα χάρη στο νέο υβριδικό σύστημα 4xe και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης έχει κερδίσει την αγάπη του απαιτητικού κοινού του Off-Road.

Εκτός όμως από περιπετειώδη αυτοκίνητα, η Jeep έχει γίνει γνωστή και για τους πρωτότυπους τρόπους που επιλέγει για να λανσάρει τα νέα της μοντέλα. Μια από αυτές είναι η τηλεοπτική διαφήμιση «Jeep Earth Odyssey», η οποία δημιουργήθηκε για να επικοινωνήσει στην αγορά της Β. Αμερικής τη νέα Plug-in Hybrid τεχνολογία 4xe.

Jeep

Το διαφημιστικό σποτ απέσπασε πολύ καλές κριτικές και μάλιστα διακρίθηκε στον θεσμό «The 30 Best Ads of 2022», κατακτώντας τη 2η θέση. Κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή την πολύ ξεχωριστή διαφήμιση είναι το διάσημο «Also sprach Zarathustra» του Ρίτσαρντ Στράους, που γνωρίσαμε πολύ καλά στην ταινία «2001: A space Odyssey» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Jeep

Η μουσική συνδυάζεται αριστουργηματικά με τους ήχους της φύσης, καθώς ο ήχος του αυτοκινήτου απουσιάζει χάρη στο καινοτόμο Plug-in Hybrid σύστημα 4xe, το οποίο δίνει τη δυνατότητα κίνησης 4x4 αμιγώς ηλεκτρικά. Στην Αμερική ήδη το Wrangler 4xe αποτελεί το πλέον δημοφιλές Plug-in Hybrid μοντέλο ανεξαρτήτου κατηγορίας, ενώ το νέο Grand Cherokee 4xe ανακηρύχθηκε νικητής στον θεσμό «Green 4x4 of the Year 2023».

Jeep

Στην Ευρώπη η γκάμα 4xe περιλαμβάνει τα Renegade 4xe και Compass 4xe, δίπλα στα Wrangler 4xe και Grand Cherokee 4xe. Η τεχνολογία 4xe αποτελεί δομικό στοιχείο της στρατηγικής της Jeep, ώστε να πετύχει το στόχο οι πωλήσεις της στην Ευρώπη μέχρι το 2030 να αποτελείται από 100% αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, όπως προβλέπει και το πρόγραμμα Dare Forward 2030 του Ομίλου Stellantis.

Η διαφήμιση της Jeep.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!