«Ηλεκτρική» συνεργασία Volvo και ElpeFuture

«Ηλεκτρική» συνεργασία Volvo και ElpeFuture

Κώστας Παστρίμας
«Ηλεκτρική» συνεργασία Volvo και ElpeFuture
Η Volvo ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον όμιλο ενέργειας HELLENiQ ENERGY δίνοντας αυξημένα προνόμια στους πελάτες της.

Μια καινούρια και σημαντική συνεργασία ξεκίνησε η Volvo με την εταιρεία ενέργειας ElpeFuture προκειμένου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στους χρήστες ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της μάρκας. Η ElpenFuture ανήκει στον Όμιλο HELLENiQ ENERGY, ο οποίος έχει μεγάλη δράση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι εξηλεκτρισμένων αυτοκινήτων Volvo θα μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνοντας προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση των οχημάτων τους. Με τη χρήση μιας ειδικής κάρτας η οποία παραδίδεται δωρεάν από την Volvo Hellas, με τα διακριτικά Volvo και ElpeFuture «ChargenGo», θα απολαμβάνουν για ένα έτος τις υπηρεσίες δωρεάν και χωρίς συνδρομή με την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου Volvo Recharge ή αμιγώς ηλεκτρικό.

Volvo

Ανάμεσα στους σταθμούς που θα έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες είναι οι φορτιστές ταχείας φόρτισης DC που βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ/BP, οι εγκαταστάσεις φορτιστών AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης και σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως εμπορικά κέντρα, parking και γενικότερα όλοι οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης της ElpeFuture, οι οποίοι εμφανίζονται στην εφαρμογή ElpeFuture «ChargenGo».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δίκτυο φόρτισης της εταιρείας επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για να ενισχύσει την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.

Volvo

Ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, δήλωσε: «Το πλάνο της Volvo για το πέρασμα στην ηλεκτροκίνηση υλοποιείται επακριβώς. Νιώθουμε περηφάνια που οι πελάτες μας στην Ελλάδα αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Συγχρόνως, ως Volvo Car Hellas συναισθανόμαστε την ευθύνη που έχουμε να φροντίσουμε τους χρήστες ηλεκτροκίνητων Volvo, καθιστώντας απρόσκοπτη και εύκολη την καθημερινότητά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ElpeFuture, που τροφοδοτεί με ενέργεια το μέλλον και διαθέτει το δίκτυό της στους κατόχους ηλεκτροκίνητων Volvo, για τη φόρτιση των αυτοκινήτων τους με προνομιακές υπηρεσίες».

Volvo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!