Alfa Romeo Tonale: Από 287 ευρώ το μήνα και με ψηφιακό πιστοποιητικό NFT

Alfa Romeo Tonale: Από 287 ευρώ το μήνα και με ψηφιακό πιστοποιητικό NFT

Newsroom
Alfa Romeo Tonale: Από 287 ευρώ το μήνα και με ψηφιακό πιστοποιητικό NFT
Το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Drive Now καθιστά πιο εύκολη την απόκτηση του ιταλικού, compact SUV.

Μέχρι το τέλος του 2022 είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα Drive Now για την απόκτηση της Alfa Romeo Tonale μέσω χρηματοδότησης. Το Drive Now, μέσω της FCA Bank, περιλαμβάνει μηνιαία δόση από 287 ευρώ αλλά και ευελιξία. Και αυτό διότι δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης να επιλέξει αν θα διατηρήσει στην κατοχή του το αυτοκίνητο, ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ σημαντικές παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα το μοντέλο καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000 χλμ., ενώ για πρώτη φορά ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε την Alfa Romeo Tonale με τον 1.5 βενζίνης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Drive Now, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Επίσημο Δίκτυο της Μάρκας ανά την Ελλάδα. https://www.alfaromeo.gr/dianomeis

Alfa Romeo Tonale

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!