Απολαύστε τον χειμώνα με το Winter Check Up 2022-2023

Απολαύστε τον χειμώνα με το Winter Check Up 2022-2023

Κώστας Παστρίμας
Απολαύστε τον χειμώνα με το Winter Check Up 2022-2023
Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για όλα τα μοντέλα FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional.

Μπορεί η θερμοκρασία ακόμα να κρατιέται σε καλά επίπεδα, ωστόσο ο χειμώνας μας έχει πλέον επισκεφτεί και καλό είναι να προχωρήσουμε σε έλεγχο των αυτοκινήτων μας για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Οι κάτοχοι των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional έχουν στο πλευρό τους το τμήμα After Sales των εταιρειών τους για να ξεγνοιάσουν από το άγχος του χειμερινού τεχνικού ελέγχου.

Για όλα τα μοντέλα των παραπάνω εταιρειών δημιουργήθηκε το πρόγραμμα Winter Check Up 2022-2023 στο οποίο οι κάτοχοι μπορούν να απολαύσουν δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου στα αυτοκίνητά τους. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

fiat

Το πρόγραμμα εστιάζει σε 15 σημεία μεταξύ των οποίων είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, ο διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων και ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού που εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων για τη βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

fiat

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των μαρκών στην Ελλάδα και έχει ισχύ από τις 5 Δεκεμβρίου 2022, έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023, καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους έως και 20%. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο των FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional.

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!