Αυτό είναι το νέο naked της Voge

Κώστας Παστρίμας
Αυτό είναι το νέο naked της Voge
Η Voge παρουσίασε το καινούριο Brivido 125 και μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των μικρών streetfighter.

H Voge βρίσκεται σε οργασμό παρουσίασης νέων μοντέλων έχοντας ήδη έτοιμες μοτοσικλέτες και scooter σε πολλές κατηγορίες. Το πιο φρέσκο από τα μοντέλα του 2023 είναι το Brivido 125, ένα μικρό naked μοντέλο με επιθετικό σχεδιασμό και δυναμικό χαρακτήρα.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο είναι νεανικό και επιθετικό με τον εμπρός προβολέα να θυμίζει τη σειρά MT της Yamaha. Η ουρά είναι λεπτή και ψηλά τοποθετημένη τονίζοντας την σπορ δομή της μοτοσικλέτας, ενώ στα πλευρικά δεσπόζει το μεγάλο κίτρινο λογότυπο της premium κινεζικής μάρκας.

Voge

Το Brivido 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 124,8 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 14,1 ίππους και 12 Nm ροπής. Το μηχανικό σύνολο συνεργάζεται με σύγχρονο σύστημα ψεκασμού και 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ προσαρμόζεται στις προδιαγραφές Euro5. Παράλληλα μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα Α1 και με τις κατάλληλες προδιαγραφές με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Voge

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό το οποίο συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης. Τα φρένα διαθέτουν σύστημα ABS, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών. Στον εξοπλισμό έχουμε LCD οθόνη πληροφοριών και LED φωτιστικά σώματα, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 10 λίτρα. Η μοτοσικλέτα της Voge ζυγίζει μόλις 128 κιλά και αναμένεται να έρθει με πολύ προσιτή τιμή στη χώρα μας μέσα στο 2023.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!