Κακιά Σκάλα: Από ύψος 100 μέτρων έπεσε ο βράχος στην Εθνική Οδό (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Κακιά Σκάλα: Από ύψος 100 μέτρων έπεσε ο βράχος στην Εθνική Οδό (vid)
Η Ολυμπία Οδός δημοσίευσε βίντεο από drone που δείχνει την πορεία του βράχου από το βουνό έως το οδόστρωμα της Αθηνών-Κορίνθου. Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία.

Από τη δεξιά λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω της πτώσης μεγάλου βράχου που αποκολλήθηκε από το βουνό το πρωί της Πέμπτης.

Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των εργασιών της ειδικής ομάδας αλπινιστών, οι οποίοι συνεχίζουν το «ξεσκάρωμα» (καθαρισμός χαλαρών σημείων που έχουν διαταραχτεί) σε πολύ μεγάλο ύψος πάνω και εκτός των ορίων του Έργου. Παράλληλα, δημιουργείται φράχτης ανάσχεσης στο σημείο, ώστε να καταστεί δυνατό, με γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών, να αποδοθεί σε κυκλοφορία μία ακόμα λωρίδα τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα μέχρι την Κυριακή. Στόχος της Ολυμπίας Οδού είναι η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο σημείο να γίνει πριν τις γιορτές.

Η Ολυμπία Οδός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με πλάνα από drone, στο οποίο φαίνεται το σημείο από το οποίο αποκολλήθηκε ο βράχος που έπεσε στην εθνική οδό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!