FIAT: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το νέο Fiorino

FIAT: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το νέο Fiorino

Κώστας Παστρίμας
FIAT: Άνοιξαν οι παραγγελίες για το νέο Fiorino
Η FIAT Professional ανακοίνωσε την έναρξη της δυνατότητας παραγγελιών του νέου Fiorino.

Το FIAT Fiorino είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά μοντέλα στην γκάμα της ιταλικής μάρκας έχοντας διαγράψει μια σπουδαία ιστορία στον κόσμο των μεταφορών. Το ελαφρύ επαγγελματικό ανανεώθηκε σημαντικά για το 2023 από την FIAT και πλέον είναι έτοιμο να κατακτήσει ξανά τους δρόμους των πόλεων με ακόμα περισσότερες δυνατότητες και τεχνολογία.

Το νέο Fiorino διαθέτει εντυπωσιακό εξοπλισμό που το κατατάσσει άμεσα στην κορυφή της κατηγορίας. Ξεχωρίζει το πακέτο PACKTECNICO που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, σύστημα πολυμέσων με δυνατότητα mirroring, χειριστήρια στο τιμόνι και οθόνη αφής 7 ιντσών, επιλογή διαχωριστικού, προστατευτική επένδυση χώρου φόρτωσης, αισθητήρες στάθμευσης και εφεδρικό τροχό κανονικών διαστάσεων.

fiat

Στον τομέα των κινητήρων η FIAT έχει εξοπλίσει το νέο Fiorino με έναν πετρελαιοκινητήρα 1.3 MTJ ο οποίος αποδίδει 95 ίππους και 200 Nm ροπής. Η ισχύς του συνόλου δίνει τη δυνατότητα φόρτωσης μέχρι και 535 κιλά με τον χώρο αποθήκευσης να αγγίζει τα 2,8 κυβικά μέτρα.

fiat

Για να δείξει η FIAT Professional την αφοσίωσή της στον επαγγελματία έχει ετοιμάσει ένα προνομιακό πακέτο για το νέο Fiorino. Το πακέτο περιλαμβάνει, χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ, δυνατότητα άτοκης χρηματοδότησης, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ., 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας και περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους. Το νέο Fiorinο 1.3MTJ Euro6.4 είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελίες με τιμές από 20.440 ευρώ.

fiat

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!