Ζει και βασιλεύει το Husqvarna 701 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ζει και βασιλεύει το Husqvarna 701 (vid)
Η Husqvarna παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση των 701 Enduro και Supermoto για το 2023.

Το 2016 η Husqvarna παρουσίασε την σειρά 701 η οποία διέθετε ένα supermoto μοντέλο και ένα enduro μοντέλο. Τα δύο μοντέλα ξεχώρισαν αμέσως για τις εκρηκτικές επιδόσεις τους και τα κορυφαία περιφερειακά που τα έφερναν πολύ κοντά στα αγωνιστικά μοντέλα της εταιρείας.

Έχουν περάσει πλέον 6 χρόνια από εκείνη τη χρονιά και η Husqvarna συνεχίζει να δίνει ζωή στα μοντέλα της. Για το 2023 λοιπόν αποφάσισε να κάνει μικρές, κυρίως εικαστικές, παρεμβάσεις για να τα φρεσκάρει προκειμένου να διατηρήσουν τη δυναμική τους στην αγορά. Οι χρωματισμοί είναι καινούριοι στα δύο μοντέλα καθώς έχουν προστεθεί νέοι συνδυασμοί που περιλαμβάνουν το γκρι και το μαύρο.

Husqvarna

Ο κινητήρας παραμένει ο γνωστός μονοκύλινδρος των 693 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 74 ίππους χαρίζοντας εκρηκτικές επιδόσεις στις δύο μοτοσικλέτες. Το πλαίσιο επίσης είναι κοινό ατσάλινο χωροδικτύωμα, το ίδιο και το αλουμινένιο ψαλίδι, ενώ μοιράζονται και το τμήμα του υποπλαισίου μαζί με το ρεζερβουάρ. Τόσο το Enduro όσο και το Supermoto διαθέτουν IMU μονάδα αισθητήρων 6 αξόνων με ABS στροφής, traction control με ευαισθησία στις κλίσεις, quickshifter και ηλεκτρονικά υποβοηθούμενο μονόδρομο συμπλέκτη.

Husqvarna

Οι διαφορές αρχίζουν στις αναρτήσεις με την έκδοση Enduro να διαθέτει ένα ανεστραμμένο πιρούνι WP XPLOR 48mm εμπρός με διαδρομή 250mm και ένα WP XPLOR αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά της Continental (TKC80). Από την άλλη, η έκδοση Supermoto είναι εξοπλισμένη με ένα ανεστραμμένο πιρούνι WP Apex εμπρός 48mm και ένα WP Apex αμορτισέρ πίσω με Pro-Lever σύνδεση. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά Continental (ContiAttack), ενώ τα φρένα είναι της Brembo με δίσκο 320mm.

Βίντεο των Husqvarna 701 2023.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!