Formula 1: Ο Λεκλέρ απάντησε στις φήμες που τον συνδέουν με τη Mercedes

Formula 1: Ο Λεκλέρ απάντησε στις φήμες που τον συνδέουν με τη Mercedes
O Σαρλ Λεκλέρ μίλησε για το μέλλον του στην F1, το μεγάλο του στόχο και τις φήμες που τον θέλουν εκτός Scuderia Ferrari όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Τις τελευταίες εβδομάδες, αρκετές φήμες έχουν προκύψει σχετικά με μία πιθανή μετακίνηση του Σαρλ Λεκλέρ στη Mercedes-AMG Petronas. Το όνομα του έχει συνδεθεί με πιθανή μελλοντική αποχώρηση του Λιούις Χάμιλτον από τη Formula 1.

To συμβόλαιο του 25χρονου με τους «κόκκινους» ολοκληρώνεται στο τέλος του 2024, ενώ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στο τέλος του 2023. Όμως ο Χάμιλτον και η Mercedes «μαγειρεύουν» ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία αν υλοποιηθεί θα κρατήσει τον Βρετανό στο σπορ μέχρι το 2025.

Παρά το γεγονός πως απομένουν δύο ακόμη σεζόν στο συμβόλαιο του Λεκλέρ, ο οδηγός της Ferrari ρωτήθηκε από τη L’Equipe για όσα μπορεί να του επιφυλάσσει το μέλλον κι αν αυτό θα τον βρει σε άλλη ομάδα.

«Το 2024 είναι ακόμη πάρα πολύ μακριά και έχω ακόμη αρκετό χρόνο ως οδηγός της Ferrari. Η ομάδα αυτή ήταν πάντοτε το όνειρό μου. Αυτή τη στιγμή το όνειρο και ο στόχος μου είναι να κερδίσω με τη Ferrari και μετά… βλέπουμε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στη Ferrari και θέλω να κερδίσω με αυτή την ομάδα», απάντησε ο Μονεγάσκος.

Σαρλ Λεκλέρ

Τα συμβόλαια των οδηγών των τριών κορυφαίων ομάδων έχουν διάρκεια τουλάχιστον μέχρι το 2024 (εφόσον ανανεώσει ο Χάμιλτον), με αυτό του Φερστάπεν να είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Ο Ολλανδός υπέγραψε μετά την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου νέο συμβόλαιο με τη Red Bull Racing μέχρι το τέλος του 2028.

Φωτογραφίες: Ferrari, Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!