Cupra Born: Τι δουλειά έχει στην Αυστραλία; (vid)

Cupra Born: Τι δουλειά έχει στην Αυστραλία; (vid)

Κώστας Μπιτσικώκος
Cupra Born: Τι δουλειά έχει στην Αυστραλία; (vid)
Οι μηχανικοί της Cupra διένυσαν περισσότερα από 22.000 χλμ. στην χώρα των καγκουρό, προκειμένου να συλλέξουν πολύτιμα δεδομένα.

Το Born είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της Cupra, αποτελώντας μία σπορ πρόταση στην κατηγορία του. Βασιζόμενο στην πλατφόρμα ΜΕΒ του Volkswagen Group, το Cupra Born διατίθεται στην Ευρώπη από τα τέλη του 2021. Κυκλοφορεί και στην Ελλάδα σε τέσσερις εκδόσεις, με ισχύ από 150 έως 231 ίππους και μπαταρία χωρητικότητας από 45 έως 77 kWh.

Δείτε ακόμα: Δοκιμάζουμε το Cupra Born με τους 204 ίππους

Η Cupra, που έχει πλέον γίνει ανεξάρτητη μάρκα από τη Seat, έχει παρουσία και στην αγορά της Αυστραλίας, όπου διαθέτει τα Formentor, Ateca και Leon. Από το Δεκέμβριο, το κοινό στη χώρα θα μπορεί να παραγγείλει και το Born. Προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν... Down Under, οι μηχανικοί της Cupra υπέβαλαν το Born σε εξαντλητικές δοκιμασίες.

cupra born

Πραγματοποίησαν περισσότερα από 22.000 χλμ. δοκιμών και συγκέντρωσαν πολύτιμα δεδομένα, για τη λειτουργία των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και την απόδοση της μπαταρίας σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!