Ελλάδα-Σαχάρα, ένα Jeep δρόμος...

Ελλάδα-Σαχάρα, ένα Jeep δρόμος...

Κώστας Παστρίμας
Ελλάδα-Σαχάρα, ένα Jeep δρόμος...
Μια πολύ σκληρή δοκιμασία ολοκλήρωσε το Jeep Wrangler του Άκη Αθανασιάδη στη διοργάνωση Off Road Adventure.

Ο περιπετειώδης και σκληροτράχηλος χαρακτήρας του Jeep Wrangler είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς καθώς το αμερικανικό SUV έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις τις δυνατότητές του. Η Jeep μάλιστα θέλει πάντα να εξερευνά νέα όρια και να ανεβάζει τον πήχη βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τα μοντέλα της.

Πρόσφατα λοιπόν ολοκληρώθηκε ακόμα μια σημαντική περιπέτεια με πρωταγωνιστή το Jeep Wrangler. Με οδηγό τον Άκη Αθανασιάδη, το Wrangler TJ πήρε μέρος στη διοργάνωση Off Road Adventure η οποία περιλάμβανε τη διαδρομή από Ελλάδα προς Σαχάρα. Το μυστικό για την ολοκλήρωση μια τέτοιας αποστολής εκτός από ένα εξαιρετικά ικανό όχημα, ήταν η σωστή προετοιμασία μηχανών και ανθρώπων της ομάδας.

Jeep

Για την ολοκλήρωση της διαδρομής των 2.500 χιλιομέτρων και την επιστροφή με ασφάλεια στην Αθήνα η προετοιμασία του WranglerTJ ήταν κρίσιμης σημασίας και ακολούθησε μια πολύμηνη διαδικασία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του αυτοκινήτου.

Jeep

Ο κ. Αθανασιάδης είπε για την εμπειρία του ταξιδιού: «Εμπειρία μοναδική, ένα ταξίδι που, εάν το επιτρέψεις, σου αλλάζει την ζωή και τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πάντα γύρω σου. Δεν ήταν καθόλου εύκολο project, τόσο στην προετοιμασία των οχημάτων, όσο και των πληρωμάτων και του εξοπλισμού. Υπήρξαν απρόοπτα, ζημιές, κούραση. Πράγματα τα οποία πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή».

Jeep

Όσο για την προετοιμασία του Wrangler, πρόσθεσε: «Εκτός από τις μηχανολογικές μετατροπές που επιμελήθηκε ο κ. Κυριάκος Μινέτος της 4wFreakz και το detailing από την Bill custom Detail Salon, το TJ πέρασε και από έναν εκτεταμένο τεχνικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις της Jeep Σφακιανάκης. Αντίστοιχα την - κρίσιμη για τέτοιου είδους αποστολές - τοποθέτηση των ειδικών ελαστικών BF Goodrich Mud Terrain KM3 33x12.5xR15, φρόντισε η εταιρεία Zellitis, με έδρα την Αργυρούπολη. Τους ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθεια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!