Jeep: Περιπέτεια χωρίς όρια με το τρέιλερ της Addax

Jeep: Περιπέτεια χωρίς όρια με το τρέιλερ της Addax

Κώστας Παστρίμας
Jeep: Περιπέτεια χωρίς όρια με το τρέιλερ της Addax
Η Jeep παρουσίασε τη νέα σειρά τρέιλερ για τα μοντέλα περιπέτειάς της.

Η Jeep έχει συνδυάσει το όνομά της με την περιπέτεια, την ελευθερία και τις δύσκολες αποστολές, κάτι που δεν μπορεί να κρύψει ιδιαίτερα στη νέα γκάμα μοντέλων της. Για να τονίσει ακόμα περισσότερο τον δυναμικό της χαρακτήρα αποφάσισε να συνεργαστεί με την ADDAX Overland προκειμένου να σχεδιάσει το πιο σκληροτράχηλο τρέιλερ που θα συνοδεύσει τα μοντέλα της.

Με έμπνευση από τα στρατιωτικά τρέιλερ που χρησιμοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, η ομάδα της Jeep φέρνει στο κοινό ένα εξαιρετικά ανθεκτικό τρέιλερ. Χάρη στη σχεδίαση του μπορεί να ανταπεξέλθει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, είτε αυτές αφορούν στα εδάφη που θα πρέπει να διασχίσει, είτε στις καιρικές συνθήκες.

Jeep

Το βάρος του τρέιλερ είναι στα 385 κιλά και το ωφέλιμο φορτίο σχεδόν 550 κιλά. Οι διαστάσεις είναι μαζεμένες για καλύτερη ευελιξία, ενώ η απόσταση από το έδαφος των 43 εκατοστών το κάνει ιδανικό για περάσματα από ανώμαλα εδάφη. Όσο για την αποθηκευτική του ικανότητα, αυτή αγγίζει τα 1.000 λίτρα, με το ατσάλι υψηλής αντοχής να εγγυάται την ασφάλεια των αντικειμένων.

Jeep

Ο Τζίμ Μόρισον, Επικεφαλής της Jeep στη Β. Αμερική, τόνισε: «Σε συνεργασία με την ομάδα της ADDAX είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που παρουσιάζουμε το πλέον ικανό τρέιλερ στον κόσμο. Το τρέιλερ μας μπορεί να ακολουθήσει κάθε όχημα της Jeep με την πιστοποίηση Trail Rated και στις πλέον δύσβατες διαδρομές του πλανήτη».

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!