WEC: Απόψε η αποκάλυψη του Hypercar της Ferrari (vid)

WEC: Απόψε η αποκάλυψη του Hypercar της Ferrari (vid)
H Ferrari αναμένεται να πραγματοποιήσει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου της Hypercar, με το οποίο θα αγωνίζεται από το 2023 σε αγώνες αντοχής.

H μεγάλη στιγμή έφτασε για τους φίλους των αγώνων αντοχής και όχι μόνο. Η Ferrari θα πραγματοποιήσει απόψε στις 22:50 ώρα Ελλάδος, τα αποκαλυπτήρια του νέου της Le Mans Hypercar. Με το αγωνιστικό αυτό, θα συμμετάσχει το 2023 στο WEC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής) και φυσικά στις 24 Ώρες Λε Μαν. Αυτή είναι η επιστροφή της ιταλικής φίρμας στα κορυφαία σαλόνια των αγώνων αντοχής, έπειτα από πέντε δεκαετίες!

Η παρουσίαση του LMH αγωνιστικού θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ferrari Finale Mondiali, τον τελικό του πρωταθλήματος Ferrari Challenge που πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στην πίστα της Ίμολα. Παράλληλα με τους αγώνες, θα πραγματοποιηθούν γύροι επίδειξης παλαιότερων μονοθεσίων της Scuderia Ferrari από τη Formula 1.

Εκτός από το Hypercar της Ferrari, στην Ίμολα βρίσκεται η νέα 296 GT3, το νέο της αγωνιστικό GT που θα κάνει ντεμπούτο στις 24 Ώρες της Daytona τον Ιανουάριο του 2023.

Δείτε ζωντανά την παρουσίαση του Hypercar της Ferrari στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!