Η «Συμπυκνωμένη Ελευθερία» της Jeep (vid)

Η «Συμπυκνωμένη Ελευθερία» της Jeep (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η «Συμπυκνωμένη Ελευθερία» της Jeep (vid)
Η Jeep μας παρουσιάζει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Avenger μέσα από μια σειρά τριών επεισοδίων με τίτλο Concentrated Freedom.

Πριν από μερικές ημέρες η Jeep παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που ονομάζεται Avenger. Πρόκειται για ένα μοντέρνο, συμπαγές και δυναμικό SUV το οποίο φέρει υψηλού επιπέδου τεχνολογία και δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κινηθεί το ίδιο άνετα στην άσφαλτο και στο χώμα.

Για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο νέο της μοντέλο η Jeep δημιούργησε μια σειρά από τρία επεισόδια στα οποία παρουσιάζει διάφορες πτυχές του Avenger. Οικοδέσποινα της σειράς είναι η παρουσιάστρια Ραμπέα Σίφτ, η οποία επιλέγει τρεις ιδιαίτερους καλεσμένους και μαζί ανακαλύπτουν όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου της Jeep. Η σειρά ονομάζεται Concentrated Freedom (Συμπυκνωμένη Ελευθερία).

Jeep

Το πρώτο επεισόδιο μας μεταφέρει στους Δολομίτες, στη Βόρεια Ιταλία όπου η Ραμπέα Σίφτ συναντάει τον πρωταθλητή surf, Λεονάρντο Φιοραβέντι. Οι δύο ξεχωριστοί άνθρωποι έχουν έναν έντονο τρόπο ζωής και το ταξίδι στη φύση με το Avenger είναι κάτι αποκαλυπτικό. Το Avenger με το σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, τις οθόνες υψηλής ανάλυσης συνολικής διάστασης 20,5 ιντσών, αλλά και τις έξυπνες χρηστικές λύσεις που προσφέρει το εσωτερικό του, δίνει το πρώτο δείγμα γραφής του.

Jeep

Σημαντικό στοιχείο του Avenger είναι το σύστημα φόρτισης το οποίο με τον ενσωματωμένο φορτιστή 100 kW είναι σε θέση σε μόλις 24 λεπτά να φτάσει από το 20 στο 80%. Η μπαταρία των 54 kWh και το νέο σύστημα ηλεκτροκίνησης, επιτρέπουν στο Avenger να έχει αυτονομία 400χλμ. στο μικτό κύκλο και έως 550χλμ. σε αστικές συνθήκες. Θυμίζουμε ότι το Avenger είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 154 ίππων και 260 Nm ροπής.

Το πρώτο επεισόδιο για το Jeep Avenger.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!