On-board ενός γύρου με τη γαλανόλευκη στη Μόντσα (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
On-board ενός γύρου με τη γαλανόλευκη στη Μόντσα (vid)
Δείτε ένα γύρο στο «Ναό της Ταχύτητας» με τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη πίσω από το τιμόνι του μονοθεσίου της Ιταλικής F4.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης δοκιμάζεται στην απαιτητική πίστα του Μουτζέλο, εκεί που φιλοξενείται ο τελευταίος γύρος του φετινού πρωταθλήματος της Ιταλικής Formula 4.

Ο 18χρονος προέρχεται από ένα διήμερο με γλυκόπικρη γεύση στη Μόντσα, όπου είχε μαχητικές εμφανίσεις στους δύο αγώνες στην πίστα του Ιταλικού Βορρά αλλά και στους δύο αγώνες τέθηκε εκτός μάχης μετά από λάθη συναθλητών του.

Μπορεί λοιπόν ο ταλαντούχος οδηγός να μην πήρε κάτι από τον έκτο γύρο της φετινής σεζόν του άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος στο οποίο μάχονται εκπρόσωποι των ακαδημιών των ομάδων της Formula 1, όμως υπάρχει κάτι που μας έμεινε από την παρουσία του στη Μόντσα.

Ο λόγος για το παρακάτω onboard video που δημοσιεύτηκε στα επίσημα social media του θεσμού, με την κάμερα στραμμένη μετωπικά στον οδηγό της CRAM Motorsport, σε ένα συναρπαστικό γύρο υψηλών ταχυτήτων!

Δείτε περισσότερα πατώντας play!


Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που αυτή η δημοσίευση, που δεν έχουμε δει άλλη τέτοιου είδους φέτος, έρχεται με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Έλληνα οδηγό, σε ένα grid 44 ταλαντούχων αθλητών από κάθε άκρη του πλανήτη!

Αντίστοιχο post έγινε και στον επίσημο λογαριασμό της πίστας της Μόντσα, προσφέροντας μάλιστα μία επιπλέον λήψη! Αυτή δείχνει το οπτικό πεδίο μπροστά από τον Μαρκογιάννη, έχει στοιχεία τηλεμετρίας και το κυριότερο: την ελληνική σημαία στο halo!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!