Fiat: Σε τέσσερις εκδόσεις το νέο 500X

Fiat: Σε τέσσερις εκδόσεις το νέο 500X

Κώστας Παστρίμας
Fiat: Σε τέσσερις εκδόσεις το νέο 500X
Η FIAT δυναμώνει την γκάμα των 500X με πολλές νέες εκδόσεις εξοπλισμού και διαφορετικές επιλογές κινητήρων.

Η FIAT παρουσίασε το ανανεωμένο 500X το οποίο έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και στη χώρα μας. Το κομψό SUV της ιταλικής μάρκας έρχεται αρκετά αναβαθμισμένο για τη νέα χρονιά με πλούσιο εξοπλισμό, αυξημένη πρακτικότητα και μοναδικό στυλ που μόνο η οικογένεια 500 μπορεί να προσφέρει.

Η νέα σειρά του μοντέλου βάζει ψηλότερα τον πήχη δίνοντας την επιλογή στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του 500X προσθέτοντας ή και συνδυάζοντας μια σειρά πακέτων που εστιάζουν στο στιλ, στην άνεση, στην τεχνολογία και στον σπορ χαρακτήρα. Τα πακέτα Style, Comfort, Tech και Style Plus είναι διαθέσιμα με όλα τα μηχανικά σύνολα που εφοδιάζουν το μοντέλο.

FIAT

Παράλληλα, οι τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες και στα δύο αμαξώματα του 500Χ, την κλειστή έκδοση και την Dolcevita με την πανοραμική ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή. Στον τομέα των μηχανικών συνόλων η FIAT προσφέρει την επιλογή του βενζινοκινητήρα 1.0 λίτρου απόδοσης 120 ίππων, τον diesel κινητήρα 1.3MTJ των 95 ίππων και φυσικά το υβριδικό σύνολο 48V των 130 ίππων το οποίο μάλιστα προσφέρει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση στο αυτοκίνητο.

FIAT

Η FIAT θέλησε επίσης να κάνει πιο απλή την επιλογή του 500X για τον αγοραστή. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει απλά να επιλέξει το αμάξωμα (κλειστό ή cabrio), τον κινητήρα, το πακέτο εξοπλισμού και την επιλογή χρώματος. Μαζί με τις κλασικές εκδόσεις, η FIAT προσφέρει επίσης την επιλογή 500X RED στο πλαίσιο στήριξης του φιλανθρωπικού οργανισμού RED για την καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τιμή του νέου FIAT 500X ξεκινάει από τις 21.800 ευρώ.

FIAT

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!