LIVE TV: Η δεύτερη μάχη του Μαρκογιάννη στη Μόντσα

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η δεύτερη μάχη του Μαρκογιάννη στη Μόντσα
Δείτε τον δεύτερο αγώνα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη για την Ιταλική F4 στην θρυλική πίστα της Formula 1.

Μαχών συνέχεια για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη, τον ταλαντούχο οδηγό που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον άκρως ανταγωνιστικό θεσμό της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth! Ο έκτος γύρος της σεζόν του 2022 και τέταρτος για τον 18χρονο που έχασε τις πρώτες δύο στάσεις λόγω των σχολικών του υποχρεώσεων, διεξάγεται στη θρυλική Μόντσα!

Ο εργοστασιακός οδηγός της CRAM Motorsport ξέρει καλά τις απαιτήσεις του σιρκουί του ιταλικού Βορρά, έχοντας αγωνιστεί εκεί άλλες δύο φορές, το 2021 και το 2020. Οι φετινές του υποχρεώσεις ξεκίνησαν με τον αγώνα του Σαββάτου, τον πρώτο από τους τρεις που γίνονται στα αγωνιστικά τριήμερα της Ιταλικής Formula 4.

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

O Τζώρτζης εκκίνησε 29ος σε grid 44 οδηγών αλλά η καθυστέρηση στην εκκίνηση τον έριξε 40ο. Μετά από αντεπίθεση διαρκείας, σκαρφάλωσε 24ος, όμως στον τελευταίο γύρο η επαφή με συναθλητή του τον έστειλε στην αμμοπαγίδα. Παρότι δεν είδε καρό σημαία, πήρε κατάταξη ως 35ος.

Στον δεύτερο αγώνα της Μόντσα, ο Μαρκογιάννης εκκινεί 32ος. Τα κόκκινα φώτα σβήνουν στις 10.10 (ώρα Ελλάδος) και ο αγώνας έχει διάρκεια 30 λεπτά + 1 γύρο. Ο Έλληνας οδηγός αγωνίζεται με το μονοθέσιο με το #79.

UPDATE: Υπάρχει μικρή καθυστέρηση στην εκκίνηση του αγώνα λόγω ατυχήματος που έγινε νωρίτερα στην πίστα.

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στο «Ναό της Ταχύτητας», πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!