FIAT: Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα Doblo και E-Doblo

FIAT: Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα Doblo και E-Doblo

Κώστας Παστρίμας
FIAT: Διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα Doblo και E-Doblo
Η FIAT Professional ξεκίνησε στη χώρα μας τη διάθεση των δημοφιλέστατων επαγγελματικών van Doblo.

Το 2022 είναι μια χρονιά σημαντικών αναβαθμίσεων στο τμήμα Professional της FIAT με τα περισσότερα μοντέλα της γκάμας να έχουν ανανεωθεί. Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το Doblo, το οποίο πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία στη χώρα μας σε τιμή η οποία αρχίζει από τα 25.400 ευρώ.

Το Doblo αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, έχοντας κερδίσει τον επαγγελματία με την πρακτικότητα, την αξιοπιστία και την αποδοτικότητά του. Η νέα γενιά των Doblo και Ε-Doblo, διαθέτει έξυπνες λύσεις, αλλά και καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και απόδοσης, εστιάζοντας στον επαγγελματία.

fiat

Στην γκάμα των Doblo πλέον μπορεί να βρει κανείς και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό E-Doblo. Πρόκειται για το τρίτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μετά από τα E-Ducato και E-Scudo, συνεχίζοντας την πορεία της FIAT Professional προς τον εξηλεκτρισμό. Το Ε-Doblo εφοδιάζεται με ηλεκτρικό σύστημα απόδοσης 100kW (136 ίππων) και μπαταρία χωρητικότητας 50kWh που του εξασφαλίζει περισσότερα από 280 χιλιόμετρα αυτονομίας. Η τελική ταχύτητα φτάνει τα 130 Km/h, ενώ άμεση είναι η επιτάχυνση χάρη στη σταθερή ροπή των 260Nm. Παράλληλα, το μοντέλο χάρη στο σύστημα «Quick Charge Mode» έχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και 100 kW, στοιχείο που του επιτρέπει να φορτίζει το 80% της μπαταρίας του σε μόλις 30 λεπτά.

fiat

Τα νέα Doblo είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις, κοντό (L1) και μακρύ (L2), ενώ μπορούν να μεταφέρουν έως και 2 ευρωπαλέτες. Ειδικότερα η έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο μπορεί να φτάσει έως και τα 4,4 κ.μ. ωφέλιμου όγκου χάρη και στην έξυπνη λύση «Magic Cargo». Αντίστοιχα εντυπωσιακές είναι οι τιμές που αφορούν στο ωφέλιμο φορτίο, όπου στην περίπτωση του αμιγώς ηλεκτρικού Ε-Doblo αγγίζουν τα 800 κιλά και στην περίπτωση του Doblo τα 1.000 κιλά.

fiat

Η FIAT Professional προσφέρει και με τα νέα Doblo και Ε-Doblo σειρά προνομίων - για όλες τις εκδόσεις - όπως, χρηματική έκπτωση 2.000 ευρώ, άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότηση, περιοδικούς δωρεάν τεχνικούς ελέγχους, 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. και δωρεάν 5ετη υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!