Voge: Ετοιμάζεται η άφιξη του premium scooter SR4 Max (vid)

Κώστας Παστρίμας
Voge: Ετοιμάζεται η άφιξη του premium scooter SR4 Max (vid)
Η Voge είναι έτοιμη να υποδεχτεί το πρώτο της GT scooter με προδιαγραφές και εξοπλισμό που εντυπωσιάζουν.

Η Voge ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της scooter μπαίνοντας δυναμικά σε μια κατηγορία που δεν είχε παρουσία μέχρι τώρα. Το SR4 Max το είδαμε πρώτη φορά στην περσινή EICMA και είχε εντυπωσιάσει το κοινό τόσο με την premium εμφάνισή του όσο και με τον απίθανο εξοπλισμό του, ο οποίος περιλαμβάνει για πρώτη φορά σε scooter κάμερα καταγραφής δεδομένων.

Voge

Ο κινητήρας του SR4 Max είναι μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος και έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την BMW. Το σύνολο έχει απόδοση 29 ίππους και χάρη στον αντικραδασμικό άξονα και τα silent blocks στα σημεία στήριξης, η λειτουργία του είναι ομαλή, πολιτισμένη και οικονομική. Το scooter της Voge διαθέτει επίσης σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ενώ εντυπωσιακά είναι τα περιφερειακά του με αναρτήσεις της KYB, φρένα της J.Juan (ABS της Continental), αλουμινένιο ψαλίδι και αλουμινένιες ζάντες.

Voge

Για τον εξοπλισμό δεν χωράνε αμφιβολίες πως πρόκειται για ένα από τα πιο πλούσια μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Το SR4 Max διαθέτει Cornering lights (φωτίζουν στο εσωτερικό των στροφών), φώτα με λειτουργία «follow me home» παραμένουν αναμμένα για λίγο μετά το σβήσιμο του κινητήρα, φώτα φρένων έκτακτης ανάγκης (αναβοσβήνουν σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος), έγχρωμη οθόνη TFT 7 ιντσών με συνδεσιμότητα bluetooth και λειτουργίες πολυμέσων και πλοήγησης GPS, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα, full LED φωτιστικά σώματα, θύρα USB, σύστημα TPMS (παρακολουθεί την πίεση των ελαστικών σε πραγματικό χρόνο), «έξυπνο» κλειδί για αυτόματη εκκίνηση και εντοπισμό του scooter, ηλεκτρικό άνοιγμα σέλας και τάπας δοχείου καυσίμου και χειρόφρενο (για ασφαλή στάθμευση σε εδάφη με κλίση).

Voge

Το Voge SR4 Max θα είναι σύντομα και στην Ελλάδα. Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε τις χρωματικές επιλογές και την τιμή του μοντέλου το οποίο έρχεται να μπει δυναμικά στην κατηγορία των GT scooters.

Βίντεο με το SR4 Max.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!