Διέρρευσαν εικόνες του νέου Voge 900DSX

Κώστας Παστρίμας
Διέρρευσαν εικόνες του νέου Voge 900DSX
Η Voge ετοιμάζει μια μεγάλη έκπληξη για τους λάτρεις των adventure μοτοσικλετών με την έλευση του 900DSX.

Η σειρά DS της Voge είναι από τις πιο δημοφιλείς της κινεζικής μάρκας, έχοντας κερδίσει το κοινό προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση στους αναβάτες. Τόσο το 300DS, όσο τα 500DSX και 500DS, αλλά και τα φρέσκα 650DS και 650DSX βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των αναβατών έχοντας σε πρώτο πλάνο την καλή οδηγική συμπεριφορά και τους αξιόπιστους κινητήρες.

Η Voge παρόλα αυτά δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί δουλεύοντας συνεχώς πάνω σε νέα μοντέλα. Ένα από αυτά μάλιστα διέρρευσε στο διαδίκτυο και μας δείχνει το επόμενο βήμα της οικογένειας DS. Στις εικόνες που έκαναν το γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένα νέο 900DSX με μεγαλύτερο κινητήρα και πιο ταξιδιωτικό χαρακτήρα. Το μηχανικό σύνολο προέρχεται από την «μαμά» εταιρεία Loncin και δεν είναι άλλος από τον δικύλινδρο κινητήρα που έχουμε συναντήσει ήδη στα BMW F900XR και F900R.

Voge

Το σύνολο των 895 κ.εκ. αποδίδει 105 ίππους και 92 Nm ροπής έχοντας ως βασικό χαρακτηριστικό την πολιτισμένη λειτουργία και την οικονομία στο καύσιμο. Στην περίπτωση του 900DSX, αναμένεται να συνοδεύεται από ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης όπως traction control και επιλογές οδήγησης, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και σύστημα κάμερα στο εμπρός μέρος για καταγραφή πορείας.

Voge

Από τις εικόνες φαίνεται ότι οι τροχοί είναι ακτινωτοί 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω με ελαστικά Michelin Anakee. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός μεγάλης διαδρομής και ένα μονό αμορτισέρ, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Η ζελατίνα είναι μεγάλη για καλή προστασία στο εμπρός μέρος, υπάρχουν προβολείς ομίχλης, τα φωτιστικά σώματα χρησιμοποιούν τεχνολογία LED, ενώ υπάρχουν κάγκελα προστασίας τόσο στον κινητήρα, όσο και στο πίσω μέρος. Η νέα Voge 900DSX αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA 2022, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και έκδοση 900DS με πιο ασφάλτινο χαρακτήρα.

Voge

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!