Formula 1, Νόρις: «Ο Φερστάπεν είναι από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς στην ιστορία»

Formula 1, Νόρις: «Ο Φερστάπεν είναι από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς στην ιστορία»
Ο οδηγός της McLaren εξέφρασε το θαυμασμό του για τον Μαξ Φερστάπεν και αναμένει από τον Ολλανδό να κατακτήσει κι άλλα πρωταθλήματα.

Ο Μαξ Φερστάπεν στον αγώνα της Formula 1 στην Ιαπωνία, αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Ένας οδηγός που θα ήθελε να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολλανδό της Red Bull Racing είναι ο Λάντο Νόρις. Ο Βρετανός οδηγός της McLaren είναι πολύ καλός φίλος με τον Φερστάπεν, με τους δύο να έχουν αγωνιστεί ως teammates σε αγώνες sim racing.

O Νόρις τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports, μίλησε για εκείνον με τα καλύτερα λόγια: «Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος. Η σεζόν του έχει αποδειχθεί πολύ εύκολη. Μάλλον πρέπει να οδηγήσει το μονοθέσιό μας για να δει πώς είναι. Έχει κάνει φανταστική δουλειά, είναι πολύ εντυπωσιακός. Φυσικά είναι παρόμοια κατάσταση με του Χάμιλτον τα τελευταία χρόνια, όπου έχει ένα μονοθέσιο που μπορεί να αποδώσει, τότε αρπάζει την ευκαιρία και κερδίζει συνεχώς τον teammate του. Είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις στις ελεύθερες δοκιμές δεν είναι ποτέ κάτω από το όριο. Πάντα πιέζει. Οι χρόνοι του στο FP1 είναι μερικές φορές ταχύτεροι από αυτούς που κάνουμε στις κατατακτήριες. Είναι από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς που έχουν έρθει στην F1, ένας από τους ταχύτερους».

Μαξ Φερστάπεν

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!