Προσιτή περιπέτεια με το Voge 650DSX (vid)

Κώστας Παστρίμας
Προσιτή περιπέτεια με το Voge 650DSX (vid)
Η Voge προσφέρει ένα πολύ ικανό adventure μοντέλο για άνετο ταξίδι και χωμάτινες αναζητήσεις.

Το μεγαλύτερο μοντέλο της Voge όσον αφορά τον κυβισμό, είναι το 650DSX. Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα περιπέτειας η οποία έφτασε στην Ελλάδα το 2022 έχοντας στις «βαλίτσες» του έναν ανθεκτικό μονοκύλινδρο κινητήρα, ποιοτικά περιφερειακά και πλούσιο εξοπλισμό.

Το 650DSX σχεδιαστικά δεν θυμίζει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας DS φέρνοντας μια φρέσκια προσέγγιση με έντονες γωνίες και χαρακτηριστικά. Ο κινητήρας του 650DSX είναι μονοκύλινδρος 652 κ.εκ. και όχι δικύλινδρος όπως θα περίμενε κανείς, με απόδοση 49 ίππους και σχεδόν 60Nm ροπής. Είναι εξοπλισμένος με αντικραδασμικό άξονα για ομαλή λειτουργία, ενώ τον ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch.

Voge

Στις αναρτήσεις συναντάμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι της KYB 41mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω τα οποία συνεργάζονται με ένα ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα. Ο εμπρός τροχός είναι 19 ιντσών ακτινωτός και ο πίσω 17 ιντσών με τα ελαστικά διπλής χρήσης να μαρτυρούν και τις χωμάτινες δυνατότητές του. Στον εξοπλισμό βρίσκει κανείς οθόνη TFT με σύστημα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, LED φωτιστικά σώματα και προστατευτικά κάγκελα. Η μοτοσικλέτα της Voge συνοδεύεται επίσης από μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που θα φέρουν τη μοτοσικλέτα στα μέτρα σου.

Voge

Η τιμή του 650DSX είναι στα 7.295€, ενώ του 650DS είναι στα 6.995€ και μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της MotoTrend.

Βίντεο παρουσίασης του Voge.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!