Καινούρια έκδοση για την V7 Stone από την Moto Guzzi

Κώστας Παστρίμας
Καινούρια έκδοση για την V7 Stone από την Moto Guzzi
Η Moto Guzzi παρουσίασε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς της V7 Stone.

Η Moto Guzzi V7 Stone είναι η μοτοσικλέτα που ουσιαστικά έβαλε ξανά την θρυλική ιταλική μάρκα στον παγκόσμιο χάρτη των δύο τροχών. Η πορεία της ήταν εξαιρετική και μέχρι σήμερα είναι ένα από τα αγαπημένα δίκυκλα ανάμεσα στους φανατικούς «Guzzisti».

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης Moto Guzzi World Days η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία το τριήμερο 8-11 Σεπτεμβρίου η ιταλική μάρκα παρουσίασε μια ειδική έκδοση του V7 Stone. Το ρετρό μοντέλο για πρώτη φορά εγκαταλείπει τα τυπικά ματ χρώματα της έκδοσης Stone και βάφεται σε ένα ιδιαίτερο γυαλιστερό μαύρο χρώμα Shining Black. Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία της μοτοσικλέτας, όπως τα πίσω αμορτισέρ και τις ραφές στη σέλα, που προσθέτουν κομψότητα στην V7.

Moto Guzzi

Εκτός από το βάψιμο, η Moto Guzzi έχει εξοπλίσει την ειδική έκδοση με καθρέπτες bar end, τάπα ρεζερβουάρ από μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο, ενώ τα καπάκια των κυλινδροκεφαλών είναι βαμμένα στο χρώμα γραφίτη και τα καλύμματα του ψεκασμού σε μαύρο ανοδιωμένο billet αλουμίνιο.

Moto Guzzi

Η Arrow έχει αναλάβει να σχεδιάσει μια ειδική εξάτμιση για την V7 Stone Special Edition η οποία εκτός από το αισθητικό κομμάτι, βελτιώνει και την επίδοση του κινητήρα. Ο δικύλινδρος, εγκάρσια τοποθετημένος των 853 κ.εκ. αποδίδει πλέον 66,5 ίππους και 75Nm ροπής και φυσικά συνοδεύεται από ένας μοναδικό μπάσο ήχο.

Moto Guzzi

Η Moto Guzzi V7 Stone Special Edition θα είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2022, με ενδεικτική τιμή τα 10.590 ευρώ. Η Moto Guzzi διαθέτει και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο προνομίων με 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 4 χρόνια οδική βοήθεια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!