LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στο Red Bull Ring

Πάνος Σεϊτανίδης
LIVE TV: Η μάχη του Μαρκογιάννη στο Red Bull Ring
Δείτε τον πρώτο αγώνα του Τζώρτζη Μαρκογιάννη για την Ιταλική F4 στην εντυπωσιακή πίστα της Στυρίας.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Τζώρτζη Μαρκογιάννη, στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Ιταλικής Formula 4 Powered by Abarth!

Το σκηνικό έχει μεταφερθεί στην πίστα του Red Bull Ring, στην Αυστρία, ένα σιρκουί που ο 17χρονος οδηγός γνωρίζει καλά. Εκεί πραγματοποίησε άλλωστε την καλύτερη εμφάνισή του στο θεσμό, όταν πέρυσι βρέθηκε προσωρινά στη δεκάδα και τελικά τερμάτισε δωδέκατος.

Όπως τότε, έτσι και τώρα, ο καιρός στο οροπέδιο του Σπίλμπεργκ ήταν βροχερός και ο Έλληνας οδηγός ελπίζει να σπάσει επιτέλους το ρόδι και να πάρει τους πρώτους του βαθμούς.

Τζώρτζης Μαρκογιάννης

Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο έχει διαφορετικό format. Περιλαμβάνει τρεις προκριματικούς αγώνες (ο ένας έγινε ήδη), από τους οποίους θα προκύψουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον τελικό. Κι αυτό διότι υπάρχουν περισσότερες συμμετοχές απ’ ότι χωράει αυτή η μικρού μήκους αγωνιστική διαδρομή.

Ο Μαρκογιάννης σημείωσε τον δέκατο-έβδομο χρόνο στο δικό του σκέλος κατατακτήριων και στις 3.45 (ώρα Ελλάδος) μπαίνει στη μάχη αφού θα παραταχθεί στο grid του δεύτερου αγώνα της ημέρας - συγκεκριμένα στην 23η θέση. Ο αγώνας έχει διάρκεια 30 λεπτά + 1 γύρο.

Δείτε LIVE τον αγώνα του Μαρκογιάννη στο Red Bull Ring, πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!