ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Έτοιμοι για την αντεπίθεση του Σαββάτου οι οδηγοί της Hyundai

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Έτοιμοι για την αντεπίθεση του Σαββάτου οι οδηγοί της Hyundai

Κώστας Μπιτσικώκος
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Έτοιμοι για την αντεπίθεση του Σαββάτου οι οδηγοί της Hyundai
Και τα τρία εργοστασιακά πληρώματα της Hyundai Motorsport βρίσκονται μέσα στην πρώτη εξάδα, με το τέλος του σκέλους της Παρασκευής.

Παρά τις δυσκολίες που έκρυβαν οι ειδικές διαδρομές σε Κορινθία, Βοιωτία και Φωκίδα, αλλά και παρά το μειονέκτημα του να εκκινούν από τις πρώτες θέσεις και να «καθαρίζουν» το δρόμο, τα πληρώματα της Hyundai Motorsport βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η ολοκλήρωση του σκέλους της Παρασκευής βρήκε τους τρεις οδηγούς της ομάδας στις θέσεις 4, 5 και 6 της γενικής κατάταξης. Ο Τιερί Νεβίλ απέχει 16 δευτερόλεπτα από τον επικεφαλής του αγώνα Σεμπαστιάν Λεμπ, ο Ντάνι Σόρντο 22,2 δλ. και ο Οτ Τάνακ 31,1 δλ.

Ο Νεβίλ ανέφερε μετά το τέλος της ειδικής διαδρομής στους Βωξίτες: «Είμαι χαρούμενος που τελειώσαμε τη μέρα. Αύριο η θεση μας θα είναι καλύτερη, οπότε θα το ευχαριστηθούμε περισσότερο. Το αυτοκίνητο ήταν καλό και νομίζω πως θα το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο αύριο».

«Πίεσα πολύ για μια καλή θέση αύριο, αλλά όλες οι ειδικές ήταν ανηφορικές και δεν έχουμε υβριδικό σύστημα. Έκανα ό,τι μπορούσα», ήταν τα λόγια του Τάνακ.

«Κάναμε κάποιες αλλαγές, γνωρίζω την ειδική Βωξίτες, πίεσα, ήθελα να μείνω ψηλά. Είναι καλό το αυτοκίνητο, αλλά η προηγούμενη ειδική ήταν στενή και γλιστρούσε. Δεν ήταν πολύ καλή μέρα, αλλά είμαστε εδώ», τόνισε ο Σόρντο.

Κάνοντας ένα πολύ καλό αγώνα, οι Λάμπρος Αθανασούλας - Νίκος Ζακχαίος που συμμετέχουν με τη στήριξη της Hyundai Ελλάς βρίσκονται στην 19η θέση της γενικής κατάταξης και στην 8η της WRC2. Αντίθετα, άτυχοι στάθηκαν οι Μάνος και Κώστας Στεφανής, οι οποίοι εγκατέλειψαν από ανάρτηση.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 147,8 χλμ.

Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!