ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρωτοβουλία της Toyota για καθαρά βουνά

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρωτοβουλία της Toyota για καθαρά βουνά

Νίκος Γιαννούλας
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πρωτοβουλία της Toyota για καθαρά βουνά
Στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις παίρνουμε τα βουνά, αλλά και όλα τα απορρίμματα φεύγοντας!

Η Toyota Ελλάς ενώνει τις δυνάμεις της με την περιβαλλοντική πλατφόρμα κυκλικής οικονομίας του Ομίλου Πλαστικά Θράκης «In the Loop». Στόχος να υπενθυμίσουν και να υποστηρίξουν τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα παρακολουθήσουν το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις να αφήσουν, μετά το τέλος κάθε ειδικής, τα βουνά το ίδιο καθαρά όπως τα βρήκαν.

Όλη την εβδομάδα πριν την έναρξη του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, τόσο μέσω των social media της διοργάνωσης, με τη δράση «Clean Mountain Race» να πραγματοποιείται με την υποστήριξή της, όσο και των δύο εταιρειών, μία πρωτότυπη καμπάνια της Toyota Ελλάς θα βρίσκεται στον «αέρα». Σκοπός της να υπενθυμίζει στους θεατές που θα παρακολουθήσουν τις ειδικές ότι κατά την αποχώρησή τους δε θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους απορρίμματα, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο το περιβάλλον.

Toyota «Clean Mountain Race»

Κατά τη διάρκεια των ειδικών, ένα Toyota Hilux θα διανύει τη διαδρομή πριν την έναρξη του αγώνα μεταφέροντας τα μηνύματα υπενθύμισης και εξηγώντας, παράλληλα, πού μπορούν να βρουν οι θεατές τα σημεία συλλογής των απορριμμάτων.

Σακούλες In the Loop, επίσημου συνεργάτη βιωσιμότητας του ράλλυ, που για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένα πλαστικά απορρίμματα, θα έχουν τοποθετηθεί στα σημεία συλλογής, για τον σκοπό αυτό, με διαχωρισμό σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια, η διοργάνωση του ράλλυ σε συνεργασία με τους εκάστοτε δήμους, θα αναλάβει τη μεταφορά των απορριμμάτων σε εγκεκριμένα σημεία.

Toyota «Clean Mountain Race»

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η πρωτοβουλία αυτή έλαβε πέρυσι την περιβαλλοντική πιστοποίηση δύο αστέρων της FIA, καθώς η δράση «Clean Mountain Race» είναι απόλυτα συμβατή με την περιβαλλοντική πολιτική του EKO Ράλλυ Ακρόπολις.

» Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις στον πλήρη, διαδραστικό οδηγό του gazzetta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!